Acil Orjinal N95 8GB Bostancı/İst

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arasad

arasad

Üye
    Konu Sahibi
Acil Orjinal N95 8GB Bostancı/İst
Selam arkadaşlar.. Yaklaşık 1-1.5 sene önce kıbrıstan getirdim, kıbrısa gidip geldiğimden ordan garantili aldım.. Burada Turkcellde pasaportumla kaydettirdim.. Turkcell'e gidip imei numarasını kontrol ettirebilirsiniz..

Resimde gözüktüğü gibi az çizildiğinden 1 ay önce komple telefon kapağını + tuş takımlarını değiştirttirdim yep yeni oldu.. (Kullanışı eskisinden farksız ve daha rahat oldu mesaj yazıp denersiniz, Eminönünden Alpin'den aldım basitlerinden değilmiş çin orjinali =) toplam 30TL fişi mevcut, orjinal kapağı = 35 dolarmış ama şuanlık gerek yok tertemiz)

Ufak bi kusuru var USB-PC bağlantısı kuramıyorum.. Ama Bostancı alt gecitte Nokia Servisi 1günde 30-40TL ye yapabilceğini söyledi.. Eğer yaptırırsam hemen yarın veririm olduktan sonra 450TL istiyorum.. Eğer kendiniz yaptırmak istiyorsanız 400TL ye bırakıyorum..

Çok güzel kullanışlı bi telefon n97 almayı düşünüyorum o yüzden satıyorum..
Bu ufak problem dışında hiç bi sorunu yoktur, kontrol ettirebilirsiniz..

Bostancı/İstanbul

(Skyfire + Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm) ... gibi önemli bi kaç program maxicep.com'dan bluetootla yüklücem)

..

arasad

arasad

Üye
    Konu Sahibi
usb yi yaptırmadım ama bluetoothla pc suittten bağlanabiliyo ve dosya alış verişi rahatlıkla yapabiliyosunuz..
usb girişine 30-40tl istediler telenfncuya götürüp sorabilirsinz.. istersenz yaptırablrsnz son fyat 380tl ye bırakıyorum.. iyi gunler.....

messi_10

Üye
Telefon un dış kasası çin malı 10 liraya alınmış 2-3 kere cebine sok çıkar boya denen bişey kalmaz tuş takımınada 3-4 kere dokun felç:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt