onur009
Üye
Acil one x factory reset yardim lutfen
S.a guncelleme munasebetiyle forumdaki konulara bakindim ve ses kisma tusu ve acma tusuna basili tutarak baslattim cikan ekrandan bisey anlamayinca telefonu kapatmak istedim. Fakat yanlislikla factory resetin uzerindeyken kapatmaya basinca haliyle reset atmis oldugumun farkina varir varmaz reset islemi baslamadan kapama tusuna basili tutarak kapadim ama actigimda hersey silinmisti. ozellikle guncel rehberime cok ihtiyacim var en son 2-3 ay once gmail le senkron etmistim ama isin kotu kismi mail adresi ve sifremi de bilmiyorum. Cok magdurum. Rehber resim mesaj notlari Geri getirebilme imkanimiz varmi cok magdurum.recovery modla Geri alabilirmiyiz Allah rizasi icin yardimlarinizi bekliyorum anadolu yakasindayim yapabilecek arkadasimiz varsa Istanbul ici getirebilirim. Ne olur yardimlarinizi bekliyorum.
rehhberin bi bböümü gmail ile geldi fakat eksik suan tek sorunum rehber diğerlerinden vazgeçtim. forumda bi arkadas bişey yükleme hemen herseyi alabilirsin yazmış şuan bir ümit hala bekklemekteyim
resimler vb. şeyler geri alınıyor o konuda yardımcı olabilirim ama rehber hakkında bir bilgim yok mutlaka bilen biri çıkacaktır