yahu arkadaslar tck ve son tugrada ekran gidip geliyor cizgiler oluyorr.ofw yükleyemiyorum.düsük 5230'a atamıyorum.napıcam![]()
valla telefonu aldıgımda 11 versiondu sonra direk bunu atayım dedim.sonra bi dönem sonra böyle olmaya basladı.simdi 51.6.2'den (tck ve sontugra) haric hicbir cfw yada ofw yükleyemiyorum.yüklendiginde telefon ekranı cizgiler olup cıkıyor.son tugra ve tck yüklü oldugunda bazen cizgili ekran kalıyor.sordurdum ama ekran sapasaglam nasıl yapıcam Allah rızası icin cözümü yok mu ya
- - - Eklendi - - -
he birde telefon 5235'e cıktı böyle kaldı![]()
sürüm numarasına bak.
Navifirmde 5230 için o sürüm numarasında ofw vardır diye düşünüyorum.
Veya navifirmden 5230 için son sürümü indir telefona kur. Belki ofwye dönebilirsin.

kardeşim son tuğra 51.6.002 yi upload edebilir misin ?
- - - Eklendi - - -
box işlemi gerekiyor versiyon düşürmelerde
tamam pcye geçersem atarımnavifirmde 5230 51.6.2 ofw var indir flaşla

nasıl oluyor ?
Ekran gelip çizgiler çıkıp kapanıyor mu?
Eğer böyle ise hafıza kartı ile flaşlıyorsan kartı çıkar bir daha flaşla.
Eğer hafıza kartsız flaşlıyorsan hafıza kartı tak bir daha flaşla.
aynen ekran acılıp çizgiler çıkıp kapanıyor ama hafıza kartı ile alâkası ne onu anlamadım
http://www.maxicep.com/modifikasyon...or-fakat-bole-kaliyor-722419.html#post5483857 Bide Buna Baksano ekran çizgili olup telefonun açılmamasi versiyon düşürmeye çalışınca ortaya çıkan bi durum yüklediğin ofw daha düşük versiyonlu olma ihtimali var mı indirdiğin kaynak navifirm mi ?
- - - Eklendi - - -
ha bide son tuğrayı upload edince linkini bu konuya atabilir misin kardeşim
aynen ekran acılıp çizgiler çıkıp kapanıyor ama hafıza kartı ile alâkası ne onu anlamadım
alâkası var. Ben bu sorunu çok yaşadım. Bu sorun sadece düşük versiyon yükleyince oluşmuyor. Bir dene. Denemekten zarar gelmez.
denedim olmuyor o zaman tek çare box onu da sordum 20 tl diyorlar yapsam bi daha böyle olur mu
yok olmaz ama attırdığın yazılıma dikkat et hatta ben şu sürümü attırmak istiyorum diye belirt yanlışlık olmasın
hocam en eski sürüm mu yoksa 51.6.2den önceki sürümü mu atayım ?
51.0.2 yi yüklet 5230 için en son sürüm o 51.6.2 5235 için
götürdüm sorun box degil ekranmıs 90istiyorlar.fakat ben internetten alıp taktırcam.