acil n73 çok acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aporep

Üye
    Konu Sahibi
acil n73 çok acil
bi 10 dk önce telefonuma(n73 ) yeni sürüm yüklüyordum son 15 dk felan kala şarjı bitti ve şu anda açılmıyor biliyorum sürüm yüklenirken bağlantı kesilmemesi gerekirdi ama şarj konusunu akıl edemedim ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
açılmıyor telefon bi türlü her şeyi denedim hard formatta denedim ama olmadı aglaaglaagla

Odysseus

Üye
Konuyu hem yanlış yere açmışsınız hemde farklı yerlere iki kez yanlış açmışsınız. Diğer konuyu sildim bunu da uygun yere taşıdım. Konu açarken dikkatli olun ki biz de başka işlerle uğraşarak sizlere daha faydalı olalım.

Nadir

Emekli Yönetici
garantisi varsa teknik servise yoksa bir para verip yine bir tamirciye yaptıracaksın..bide usb kabloyu farklı bir porttan dene bakalım olmazsa teknikservise götür..

K.G

Üye

telefona hard format atmayı dene duzelcektır.sonra telefou genel tercıhe alıp sarjını fulle sonra update ıslemıne gec

K.G

Üye
hard format denedim diyor sen dene diyorsun..

orayı gormemısım.onu telefoncuya goturmekten baska caren kalmamıs ozaman.

ha bu arada forumda vardı bırde olu flash atmayı dene oda olmazsa telefoncuya goturursun.

Güncelleme işlemi ne olursa olsun yarıda kalırsa telefonun flash ı yanıyor.Teknik servise gidip 15-20 lira bir ücretle yeni flash atılması gerekli.başka bir çare yok ne yazıkki

aporep

Üye
    Konu Sahibi
gardaşlar sağolun tekniğe göötürdüm öle yaptım

dostum öncelikle teli açmaya felan çalışma boşuna .Sen şimdi garantisi varsa götür kvk ya ya da genpaysa genpaya onlar 1-3 gün içinde yaparlar aynısı benim başıma geldi benimkisinde de usb kablo temasızlı yaptı.O tel gitmiş açılmaz servise gitmesi gerek eğer garantisi yoksa sakın kvk ya felan gitme sömürmesinler seni git adam gibi bi telefoncuya onalar atsın 10liraya atarlar.Bu arad kocaeli içindeysen kiracımız telefoncu sana adres verebilirim bizim adımızı verdin mi onlar zaten halleder ama kocaeli içindeysen

aporep

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş antalyadayım ben yinede çok sağol teşekkür eederim hepinize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...