Acil Kan Lazım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
Acil Kan Lazım !!!
ankara hacettepe ihsan dogramaci cocuk hastanesi 2. katta yatan ula$ ustunda$ adli hasta icin kana ihtiyac vardir A rh+ gurubu
lutfen duyarli arkadaslar ankara ikamet eden arkadaslar gidip bir baksinlar hastanin ailesi diyarbakir dan geldikleri icin hic tanidiklari yok ve yardima ihtiyaclari var
daha once mizgin, beyza ve ayse isminde 3 kizimizi kaybettik insallah bu cocuk kurtulur
tesekkur ederim simdiden ilgilenlere hicbisiy yapamasak bile bir dua yeterli bu aile icin

• Beğen
Tepkiler: AKATLI

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Umarım bulunur...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
22 gün önce Ankaradaydım..

--------------- Ekleme ---------------

Geçmiş olsun..

Bora

Bora

Üye
A rh+ zor bulunan bir kan değil. Hastanenin içerisinde bile hemşire, hastabakıcı mutlaka vardır.

aLone

aLone

Üye
evet ya A rh+ bulunur ama benim yardımım dokunamıcağına göre dua edeyim bari:(

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
evet boracim haala takip ediyorum bu grup kani olan kimseden trombosit alinacakmi$ ozellikle erkek vericinin olmasi lazimmis cunku erkeklerde trombosit beyaz kure daha cok bulunuyomus ustelik trombosit verme kan vermekten daha basitmmis tahlil yapmak lazimmis sadece onceden
ve birkisi birine kan verdigi zaman bir ay o kisiden kan alinmiyomus ama trombosit her hafta verilebiliyomu$ bu hastanede hep losemili cocuklar var ve bu cocuklarin cok trombosite ihtiyaclari oluyo ben turkiyeye izine gittigimde en yakin kan bankasina kan bagisinda bulundum cocuklarimda kan vermek istediler ama onlardan almadilar henuz yaslari 9 ve 10 diye ama duyarli olmak zor degil herkezi kan bagisina davet ediyorum bide dua etmelerini rica ediyorum
konuya mesaj yazan arkadaslarima tesekurler ediyorum

teskurler omer allah dualairini kabul etsin insallah

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Allah yardımcısı olur inşallah..

Dualarım onunla..İnşallah bulunacaktır..
:oke:

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
inşallah bulunur

AKATLI

AKATLI

Üye
çok saol huriş bu kadar düşünceli ve böyle konulara duyarlı olduğun için inş gerekli kan bulunmuştur Allah acil şifalar versin

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Konu bir süre üstte kalsın.
Bizi habersiz bırakma Huriş Hanım.

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Allah yardımcısı olsun inşallah hemen bulunur Allah şifa versin

Pure Life

Pure Life

Üye
ablacın kızılay kan merkezinden alabilirsin para karşılığı yada farklı bir grup kan karşılığı verebiliyorlar

jackalx_06

jackalx_06

Üye
ALLAH yardımcısı olsun demek düşüyor. malesef.:(

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Konu tarihi sanıyorum ki biraz eski.

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
yaa ben sok oldum bu konunun one cikmasina cok tesekkur ederim kimseler ilgilenmeyince bende ba$ka stelerde duyuru yaptim bir grup dersane ogrencileri falan ugrayip kanverdiler onun yerine cocugun ihtiyaci olan kan alindi kanbankasindan aslinda bu hastanede yatan birsuru cocuk var bence sadece o cocuk icin degilde tum cocuklar icin kan verilmeli aslinda yapilan yardim soz edilmez ama ben burdan sadece maddi yardim gonderebildim bide herkeze duyurabildigim kadar duyurabiliyorum anca buna gucum yetiyo
ve orda yatan cocuklarin cogu uzak sehirlerden gelmi$ oluyo birsuru seye ihtiyaclari var camasir pijama muzik dinleyebilmeleri icin mp3 lar okumalari icin kitaplar resim yapmalari icin kirtasiye malzemesi ah orda olacaktimki olmuyo iste ne diyeyim allah razi olsun ilgilenenlerden bir dua bile yater diye dusunuyorum

çok saol huriş bu kadar düşünceli ve böyle konulara duyarlı olduğun için inş gerekli kan bulunmuştur Allah acil şifalar versin
akatli siz sagolun ilgi gosterdiginiz icin dualariniz icin

Konu bir süre üstte kalsın.
Bizi habersiz bırakma Huriş Hanım.
ya valla duygulandim cok sagolun mustafa bey ben bu konuyu acali cok oldu bende bi ara yeniden acicaktim vazgecmi$tim simdi cocugun durumu iyi ama gunu gunune uymuyo bazen cok agirlasiyolar cocuk bedenleri dayanamiyo:agla
benimde cocuklarim var ve ben duyarsiz kalamadim sagolun tekrar

dinccine

Üye
inş bulunur

cadde 27-361

cadde 27-361

Üye
Allah yardimcisi olsun insallah bulunur

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
arkada$lar geli$meleri soyliyim ula$ karde$imiz in durumu iyiymi$ cikmi$ $imdilik hastaneden
bide ayni hastanede eylul duru ertekin isimli kucuk kizimiz vardi o bir sure once nakil yapilabilecek duruma gelmi$ti antalya ya gidecekti amerika dan uygun donor bulunmu$tu fakat aniden yine rahatsizla$inca yine ankara hacettepe cocuk hastanesine yatti $u an B Rh pozitif kana granulosit e ihtiyaci var bu kan grubundan olmasaniz bile yinede farkli kangurubu olan kan verebiliyosunuz bankadan alinan kanlardan dolayi hastaneye kan borçlari var yinede yardim etmi$ oluyosunuz eger bu kizimizda iyilesirse nakil yapapilabilecek
ve daha cok bilgi edinmek isterseniz kizimizin babasi SERKAN ERTEKIN E ula$abilirsinizi tel 0 546 874 26 26 hicbi$iy yapamasak bile dualarimiz da yeticektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt