Xurmirac
Üye
-
Konu Sahibi
-
Asusta iyidir. Lenovo da iyidir. Markanın çok önemi yok aslında. Düşündüğün zaman kullandıkları markalar aynı kendi etiketleri basıp satıyorlar. Kaç tane marka kendi anakartını yapıyorki? Asus yapıyor mesela. Ama çoğu fason çok önemli değil. Malzeme kalitesi iyi olsun servis iyi olsun ısınma sorunu olmasın yeter. O parayı vereceksen, 4. Nesil bir işlemci al derim. Ekran kartı da gt740m falan olsun lenovo için z510 modeli var. Bakabilirsin
gt 740 mı sakın 1 yıla cop olur hatta suan bıle cop.. gtx sevıyesınde al pısman olma
Oynanır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu lıstedkı 85. sıradan sonrakı kartlarla oyunlarda verım alamazsın.... en dusuk ayarlarda bıle kasar
low da oynarım dıyosan al. cunku laptoplarda ekran kartı degısımı sıkıntı. msı lerde degısıyo bıldıgım kadarıyla..Yav arkadaşlar ben agp ekran kartı ve ddr ramde takılan bir insanım. Yeni pcye geçtiğimde Crysis 3 gibi ağır oyunları ultra highde oynamayı hedeflemiyorum. Çok soru işareti oldu kafamda şimdi. Bu ekran kartı beş para etmez mi ?İnternetten videolarına bakıyorum battle 4 crysis 3 gibi oyunlar oynanıyor..
Bak Bimeks'te 1670e asus var istediğin tarzda
kardes 2 yıl sonra bı daha laptop alamıycana gore bır kez dogru laptopu almak en dogrusu ben 2012 de aldım. suan yenı cıkan oyunlarda ekran kartı yetersız kalıyor...Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız? bi göz atar mısın
Hocam bununda işlemci hızı 1.6 bu konuda endişeliyim.
2 yıl sonra yenı cıkan oyunlarda kasma yapınca.. keske dersın ....Hocam ben bu hafta içinde Lenovo Z510 i7 - 4702MQ olanından alacğım bayağı bir araştırdım. Çok hoşuma gidiyor. Tam bir fiyat performans. Ben FreeDos alacağım PcDepo dan. 1800TL orada. GT-740M o fiyatlara laptoplar için en iyisi. Bazı arkadaşlarda o ekram kartı çöp demiş. Sanki paramız var da biz mi almıyoruz daha iyisini anlamıyorum ki.ASUS alacağım dersen X550LB serisi falan var. Onlarda güzel ama ben i7 olmasını istediğim için Lenovo z510 alacağım.
kardes 2 yıl sonra bı daha laptop alamıycana gore bır kez dogru laptopu almak en dogrusu ben 2012 de aldım. suan yenı cıkan oyunlarda ekran kartı yetersız kalıyor...
2 yıl sonra yenı cıkan oyunlarda kasma yapınca.. keske dersın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?