0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kesinlikle al derim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar uzun zamandır Z1 Compact almak istiyordum. Çıkmadan 1500 fiyatıyla bazı siteler ön siparişe koymuştu. Ama kısa süre sonra 2000'e çekti hepsi. Her neyse. Hepsiburada'da hediye kartı seçeneği de gelince alma isteğim daha da arttı.İthalatçı garantili cihaz. Diğer sitelerde gezdim alan çok kişi var ve sorunları yokmuş. Alırsam inşallah benimde olmaz. Ne dersiniz, almaya değer mi şu an. Acil cevap lazım alacağım çünkü.Telefon Tavsiyesi - Yakında telefon alacağım - MaxiCep
Telefondan beklentilerimi buraya yazmıştım daha önceden.
Garanti firmasını sordum ama kampanyalı ürün olduğu için değişkenlik gösteriyor gibi bir şey demişti. Bir yandan almak istiyorum ama o konuda çekiniyorum.Kesinlikle al derim.
O iş kötü oldu.Garanti firmasını sordum ama kampanyalı ürün olduğu için değişkenlik gösteriyor gibi bir şey demişti. Bir yandan almak istiyorum ama o konuda çekiniyorum.
G2 istemiyorum çok kaba.Git G2 al la ne uğraşıyon
G2 istemiyorum çok kaba.
Buldum. Birine cevap atmışlar.Garanti durumu kesinleşmeden alma derim. İleride sıkıntı yaşayabilirsin.
Önceki konumda yazıyor abi.Hangi markaları/modelleri istemediğini yazarsan daha iyi olacak gibi.
İos da istemiyordun galiba.Önceki konumda yazıyor abi.
Sarı rengini bulabilsem alıcam ama yok. Mediamarkt a mı gitsem alsam?Beyler cihaz önerisi olan var mı? Samsung ve wp haricinde.
iPhone alıcam ama o sonraya.İos da istemiyordun galiba.
Yok diye biliyorum ama bankanı arayıp taksitlendirme yapabilirsin bu arada bu sıte Son zamanlarda çok duyulur oldu güvenilir mi daha önce alışveriş yapan oldu muBizdeuygun da taksit var mı acaba?
En uygun ve güvenilir(öyleymiş) onlar satıyor diyor herkes. Delta servis iyiymiş galiba.Yok diye biliyorum ama bankanı arayıp taksitlendirme yapabilirsin bu arada bu sıte Son zamanlarda çok duyulur oldu güvenilir mi daha önce alışveriş yapan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?