Acıktılar annelerini yediler ...!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Acıktılar annelerini yediler ...!
Filipinler'de geçtiğimiz gün yaşanan cinayet olayı görenleri kanını donduracak cinsten. Kasap kardeşler olarak bilinen 3 kardeş annelerini vahşice öldürdü. Kasap kardeşler olarak bilinen 3 kardeş annelerini ritüele uygun bir şekilde öldürdükten sonra iç organlarını yediler. Görenlerinin kanını donduran cinayet Filipinler'in Ampatuan bölgesinde gerçekleşti.





56 yaşındaki anne Musale Amil uzun zamandır komşuları tarafından görülmüyordu.Komşuların ifadelerine göre birkaç gün önce evden gelen garip sesler üzerine 56 yaşındaki kadının uzun süredir görünmemesi üzerine şüphelenen komşular polisi aradı ve şok edici cinayet gözler önüne serildi.



Kasap kardeşler olarak bilinen 3 kardeşin annelerini ritüele uygun bir şekilde öldürdükleri ve daha sonra iç organlarını yedikleri belirtildi. İddialara göre polisin Ampatuan bölgesine yaptığı baskın sonunu evin drenaj bölgesinde kadının cesedini bulduğu fakat bazı parçaların ve kadının iç organlarının kayıp olduğu ortaya çıktı. 35 yaşındaki Dante, 21 yaşındaki Parodi ve 18 yaşındaki İbrahim adlı 3 kardeşin başta ölüm suçlamalarının red ettiğini daha sonra yapılan sorguda annelerini öldürerek yediklerini itiraf ettikleri ortaya çıktı.




Kasap kardeşlerin soruşturmada verdikleri ifadeye göre annelerinin kötü bir ruh tarafından ele geçirildiğini ve onu kurtarmak için özel bir ritüel düzenleyip başta kendisini öldürdüklerini daha sonra kötü ruhu çıkarmak için bedeninden bazı parçaları yedikleri ifade edildi. Polis araştırmalara göre cinayetin Pazartesi günü işlendiğini belirtti. Polisin ifadelerine göre kasap kardeşlerin ruhsal bir bozukluğa sahip oldukları gözüksede 3 kardeşin uyuşturucunun etkisi ile böyle bir cinayet işleme ihtimaline karşı testten geçecekleri belirtildi. Ampatuan bölgesinde yaşanan dehşet cinayetin yıllar önce gerçekleşen bir katliama benzerliği dikkat çekti. Yerel halkın iddialarına göre köyde bulunan bir lanetin zamanla tekrarladığına en son 2009'da 58 kişilik bir katliam yaşandığına ve belirli sürelerle bazı kişilerin şeytan tarafından ele geçirilerek katliam yaptıklarına inandıkları belirtildi.
 


Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
nasıl bi psikopatlıktır bu
 
BelaMonte

BelaMonte

Üye
tadı nasılmış
 
0MG90

0MG90

Üye
Kendilerini Hannibal sanmışlar
Tövbe tövbe, ne günlere kaldık
 

MaxipmaN

Üye
tiplerde meymelet yok
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
haber başlığını görünce dedim o ne lan :O dünyanın çivisi çıkmış kıyamet yakındır
 
zombaka

zombaka

Üye
kanım dondu bi titreme geldi
 
The SLayeR

The SLayeR

Üye
töbe töbe yha ...
 
fk555897

fk555897

Üye
Allah ıslah etsin böylelerini.
 
mürteza16

mürteza16

Üye
Ürkütücü.
 
adanalı1

adanalı1

Üye
Skandal ...
 
messevim

messevim

Üye
Her önünüze gelen habere inanmayın..

ben zerre kadar inanmadım....
 
baby_face_

baby_face_

Üye
Bende bizim memlekette antin guntin işler olur zannederdim, böylesini ilk defa duydum. Bizde en fazla karısını kesen var yiyeni hiç duymadım.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
çok korkunç bir şey ya :(
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sen aklımıza mukayyet ol yarabbim! Bu nasıl bir vicdansızlık yahu. :(
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Çinlidir kesin dedim Filipinli çıktı
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Enteresan...
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ey ya Rabbim sen sabır ver
 
@Safak

@Safak

Üye
hadi kopek kedi fare yersin anlarim anneyi yimek ne soyle haber paylasmayin
 


Üst Alt