Açıkçası şunu söylemek istiyorum kiii....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası şunu söylemek istiyorum kiii....
bu olay acilen aydınlatılmalı... yani bu cinayet mefulü mefaülü failatün faili meçhul kalmamalı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
katiilin mifali derhal bulunmalı ve en tez zamanda onunla katledilüp aleme ibret olarak gösterilmeli. Sonra dememeli yok Rammstein dinliyodu yok kitap dinler müzik okurdu

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
içim dışım üç bi insanım bak bu çok enteresan bi noktadır üç. ölümlü dünya hepimiz üçüp gidecez

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
içim dışım üç bi insanım bak bu çok enteresan bi noktadır üç. ölümlü dünya hepimiz üçüp gidecez

üçün beşin lafını yapsaydı Hezarfen Galatadan Doğanköye inemezdi yürüyerek. Hem demişler ki, bugün sana yarın teremwağ

Metin MF

Metin MF

Üye
mef'ülü mefailün failün

fail

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
matamatikçi üç versin teşekür alıyom annööö babamada söyle yeni telefon istiyom höö

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
teşekürü bi puanla kaçırdım desen yemezler bu saatten soora iddiada iki golden fazla olunca üst sayılıyo ya senin karnende bi tane üst maç yok oranın çok düşük birader

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

teşekürü bi puanla kaçırdım desen yemezler bu saatten soora iddiada iki golden fazla olunca üst sayılıyo ya senin karnende bi tane üst maç yok oranın çok düşük birader

4-6 hep benim kupon. Tek golden yatıyo takdir

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

4-6 hep benim kupon. Tek golden yatıyo takdir
senin ağzına iş eğitimi dersinde gaste kağıdı ve tutkalla yaptırılan maskeyle ya da ne bileyim üç ay tatilden önce beslenme çantasına koyulup üç ay orda unutulan yarım ekmek arası peynirle vururum haa

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

senin ağzına iş eğitimi dersinde gaste kağıdı ve tutkalla yaptırılan maskeyle ya da ne bileyim üç ay tatilden önce beslenme çantasına koyulup üç ay orda unutulan yarım ekmek arası peynirle vururum haa

gidiyorum doktor. Yeter bu kadar. :bye2:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
amin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt