Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıkçası şunu söylemek istiyorum kiii....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr
Üye
Konu Sahibi
Açıkçası şunu söylemek istiyorum kiii....
bu olay acilen aydınlatılmalı... yani bu cinayet mefulü mefaülü failatün faili meçhul kalmamalı
Amaru Shady
Üye
katiilin mifali derhal bulunmalı ve en tez zamanda onunla katledilüp aleme ibret olarak gösterilmeli. Sonra dememeli yok Rammstein dinliyodu yok kitap dinler müzik okurdu
doctorrr
Üye
Konu Sahibi
içim dışım üç bi insanım bak bu çok enteresan bi noktadır üç. ölümlü dünya hepimiz üçüp gidecez
teşekürü bi puanla kaçırdım desen yemezler bu saatten soora iddiada iki golden fazla olunca üst sayılıyo ya senin karnende bi tane üst maç yok oranın çok düşük birader
teşekürü bi puanla kaçırdım desen yemezler bu saatten soora iddiada iki golden fazla olunca üst sayılıyo ya senin karnende bi tane üst maç yok oranın çok düşük birader
senin ağzına iş eğitimi dersinde gaste kağıdı ve tutkalla yaptırılan maskeyle ya da ne bileyim üç ay tatilden önce beslenme çantasına koyulup üç ay orda unutulan yarım ekmek arası peynirle vururum haa
senin ağzına iş eğitimi dersinde gaste kağıdı ve tutkalla yaptırılan maskeyle ya da ne bileyim üç ay tatilden önce beslenme çantasına koyulup üç ay orda unutulan yarım ekmek arası peynirle vururum haa