Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
açık uygulamalar ekranı düzenleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özkan Ç.
Üye
Konu Sahibi
açık uygulamalar ekranı düzenleme
sormak istediğim soru aslında çok basit resimde gördüğünüz (altı beyaz çizğili olan) menü ve ev ekranı simgeleri açık uygulamalardan kaldırmak istiyorum bunun için bir mod var mı yada nasıl yapabiliriz
Süleyman
Üye
ev ekranını ve menüyü uygulamalardan gizlemeyi dene.
Özkan Ç.
Üye
Konu Sahibi
hoca biraz daha açsak konuyu
Süleyman
Üye
mobilim link veremiyorum. Yani konu nerde onu hatırlayamadım. Menüden uygulama gizleme diye ara. Çıkması lazım.
Özkan Ç.
Üye
Konu Sahibi
tamam hoca onu biliyorum da ordan yapılmaz diye düşünmüştüm biraz bakınayım o halde sağol
Süleyman
Üye
bende öyle düşünüyorum fakat denemekte fayda var.
Özkan Ç.
Üye
Konu Sahibi
menünün ve ev ekranı simgelerinin UID kodlarını bulmak lazım ama onu nasıl yaparım bilemedim
birde ofw de ne menü var ne ev ekranları hepsini sildim sadece o ikonlar kaldı onlarıda kaldırsam iyi olacadı
Süleyman
Üye
herhangi bir temayı siscontents ile aç. skn dosyası içine gir. Uygulama simgeleri kısmından ekleyi seç. Ev ekranı home screen diye geçer onun ve menünün uid kodunu böyle bulabilirsin.
Özkan Ç.
Üye
Konu Sahibi
tamam hoca sağol buldum artık bi ara deneyim bakalım işe yararsa
Süleyman
Üye
sonucunu bildirirsin.
Özkan Ç.
Üye
Konu Sahibi
olmadı
Süleyman
Üye
sağlık olsun
başka bir yol aklıma gelmiyor.
Özkan Ç.
Üye
Konu Sahibi
private içinde açık uygulamalara ait bir klasör olsa yada menü deki gibi bir txt dosya olsa görünmesini istemediğimiz programların kodlarını yazsak yani aslında vardır da neresinde
Süleyman
Üye
Özkan Ç.
Üye
Konu Sahibi
HakanSeven12
Üye
bak bu güzel fikir
Özkan Ç.
Üye
Konu Sahibi
hoca fikir güzel ama icraat yok
HakanSeven12
Üye
bunun simgeleri avkonda sanırsam o mif dosyasındakileri değiştirirsen olur ama bi sürü dosya var bulamazsın kolay kolay
Özkan Ç.
Üye
Konu Sahibi
Başı güzel güzel söylüyon sonunu hiç iç açıcı konuşmuyon avkon ?
HakanSeven12
Üye
avkon2.mif orda pek çok ikon var tavsiyem temayla halletmeye çaliş