Aciill garantili temiz n80 internet edition 260 tl (SATILDIII)

Sponsorlu Bağlantılar

Fiyatı Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
Aciill garantili temiz n80 internet edition 260 tl (SATILDIII)
TELEFONUN 9 AY DAHA GARANTİSİ VAR. YANİ 17.11.2009 A KADAR GENPA GARANTİSİ ALTINDA. TERTEMİZ HİÇ BİR PROBLEMİ YOK. KAPAĞI ORJİNAL ÇİZİK YOK. WLAN ÖZELLİĞİ ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYOR. GERÇEKTEN PİYASADAKİ EN TEMİZ TELEFONLARDAN BİRİSİDİR. ORJİNAL BATARYASININ YANINDA YEDEK BİR BATARYA DAHA VERİLECEKTİR. ORJİNAL KULAKLIĞI ORJİNAL ŞARJ ALETİ VE FATURASI İLE BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR. ACİL PARAYA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN BU FİYATA VERİYORUM GERÇEKTEN PROBLEMSİZ KULLANILACAK TELEFON. 15 AY ÖNCEKİ ALINIŞ FİYATI 706 YTL FATURADA YAZIYOR. ÇOK ACİL OLDUĞU İÇİN BU FİYATA... TÜM KARGO ŞİRKETLERİYLE GÖNDERİLİR. AYRICA PTT KARGO İLE KAPIDA ÖDEMELİDE GÖNDERİLEBİLİR. RESİMLERİN TAMAMI TELEFONUN KENDİ RESİMLERİDİR. İSTEYENLERE MSN DEN CANLI OLARAK GÖSTERİKLEBİLİR. 1. RESİMDE EKRANA IŞIK YANSIMIŞ ÇİZİK GİBİ GÖRÜNMÜŞ KESİNLİKLE EKRAN TERTEMİZ.
FİYAT 260 YTL DİR. ÇOK ACİL PARAYA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN BU FİYATA SATIYORUM GERÇEKTEN TELEFON TERTEMİZ...
Almak isterseniz ;
E-mail : [email protected]
tel : 05453706619

URL=http://img5.imageshack.us/my.php?image=pict0118z.jpg][/url]

--------------- Ekleme ---------------

Yanlış görmediniz yalnızca 260 tl

ankete pahalı işaretleyenler lütfen biraz araştırın 15 ay önce 706 tl ye alınmış telefonu nerede 260 a veriyorlar.

TELEFON 260 YTL YE MAXİCEP ARACILIĞIYLA KURTHAN30 ADLI ÜYEYE SATILMIŞTIR.

blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
BUYRUN YENİ RESİMLER...

blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen gıcıklık olsun diye anketi oylamayın. ben anketi anlayanlar oylasın almak isteyenler için bir fikir belirtsin diye koydum. bu telefona bu fiyat çok iyi pahalı buluyorsanız yorumunuzu yazın. Millet aynı temizlikteki n70 lere bile 220 istiyor.

berkd18

Üye
Arkdaşlar Fiyat Hakikaten iyi. Telefoncuda baktım dün adam garantisi bitmiş vasat bir telefona 350 dedi. Bende N73 var satabilirsem ben talibim.

blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
satabilirsen görüşelim berk kardeş.

kurthan30

kurthan30

Üye
selam bendede n73 music edition tel var da babam seninle istersen takasa girelim uzerine ne istersin veya nakitte alabilirim sen nasıl uygun gorursen ne dersin istersen seninle ozelde goruselim olurmu tamam dersen yaz buraya ben her aksam buradayım

bende ayrıca 6300 da var onunla takas dersen benim daha hosuma gider n73 u satmak istemiyorum cunku onu esime verecem bende n80 almayı dusunuyorum wilan ozelliginden dolayı baska bir sey deegil 6300 da garantisi 22 ay devam ediyor 2 ay once yegenime almıstım yegenim cift hatlı baska bir tel alınca bana kaldı bu telde goruselim seninle burayada yazabilirsin

blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
tamam abi telefon 260 tl ye senindir. msn den at adresini en kısa zamanda yollayayım.

ertanozturk1984

Üye
ya milletin nu bunu istedigii ne ypacaksin kendi belirldigin fiyatina e illetin yaptigi yruma bak yok n70 mis yok 6300 mis bilem ne ne muhalefet oluyorsunki sen.
ERZURUMLU SÖZÜDÜR.
İŞEN GÜCEN BAH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt