ACiiiiiiilllllllllllllllll çok çok çok çok çok çok aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ACiiiiiiilllllllllllllllll çok çok çok çok çok çok aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllll
:megafon:aradaşlar bana n97 palışacak online internette dinleye bilecegim türkçe radyo rogramı arıyrum mesala parkfm mesagite fm aşk fm gibi radyoları n97 cepten online internete baglanım dinlemek isityorum yardım ederseniz çok teşekkür ederim bana acil lazımda hemen bulursanız iyi olur yardımlarınız için şimdiden tekkürler:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::off::off::off::off::off::off:

Razor199310

Razor199310

Üye
Link vermek ban sebebimidir yasakmıdır bilmiyorum ama arkadaşa yardım amaçlı buyur arkadaş burda bulabilirsin bkaç radyo programı vardı upload etmeyi bilmediğimden link verdim ama forumdada varmıştır bi araştırsaydın

thehero660

thehero660

Üye
ne dinnn la :D

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş ban sebebi degildir paylaşm güzeldir

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım forumdakiler türkçe radyo çalmıyor hep yabancı çalıyor araştıdımda

yanardoner arkadaşım verdigin link bilgisayara ait programları var ama yine teşekkürler ben ceptelefonuna istemiştim yani n97 çalışacak onli radyo programım arıyorum özellikle park fm aşk fm megasite fm radyolarını n97 online internetten dinleyeilecegim bi program arıyorum kardeş şimiden teşekkürler yardımları bekliyorum

thehero660

thehero660

Üye
senin olmayan yanım uyanmsın

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
kimse yardım etmicekmi lütfen bi bana yardım etsin :megafon:aradaşlar bana n97 palışacak online internette dinleye bilecegim türkçe radyo rogramı arıyrum mesala parkfm mesagite fm aşk fm gibi radyoları n97 cepten online internete baglanım dinlemek isityorum yardım ederseniz çok teşekkür ederim bana acil lazımda hemen bulursanız iyi olur yardımlarınız için şimdiden tekkürler:megafon::megafon::megafon::megafon::mega fon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:: megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megaf on::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::m egafon::off::off::off:

tlgcn38

tlgcn38

Üye
radyo siteleri var kardeş.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
biliyorumda n97 çalışacak türkçe radyo programı arıyorum park fm dinlemek istiyorumda ama ankara dışında çekmediginden n97 online radyo programı bulursanzı teşekkürler nolur 11 ayın sultanı bereketine bulun acil yardım

yanar döner arkadaşım beni anlamadım galibi http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...nokia-internet-radio-new-versions-152595.html buraya bi bak bu program n73 çalışıyor bide bu programda tam 440 türkçe radyo vardır bunun gibi bi program arıyorum n97 çalışacak bi program bu program çalışsaydı lullanırdım ama n97 çalışmıyor

Razor199310

Razor199310

Üye
biliyorumda n97 çalışacak türkçe radyo programı arıyorum park fm dinlemek istiyorumda ama ankara dışında çekmediginden n97 online radyo programı bulursanzı teşekkürler nolur 11 ayın sultanı bereketine bulun acil yardım

yanar döner arkadaşım beni anlamadım galibi http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...nokia-internet-radio-new-versions-152595.html buraya bi bak bu program n73 çalışıyor bide bu programda tam 440 türkçe radyo vardır bunun gibi bi program arıyorum n97 çalışacak bi program bu program çalışsaydı lullanırdım ama n97 çalışmıyor

Valla yardımcı olıyım dedimde araştırdım nette bulamadım kardeş

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yardımın için biraz daha araştırısan dah iyi olur şimdiden tşekkürler

yani sadece park fm çalan program olsada olur yanardoner arkadaşım şimdiden teşekkürler n97 park fm çaln program bulursan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...