Acer’dan Yeni 11.6 inç Chromebook Duyurusu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Acer’dan Yeni 11.6 inç Chromebook Duyurusu Geldi
Acer, CES Tüketici Elektroniği Fuarı öncesinde yenilenen kişisel bilgisayar ailesini duyurmaya devam ediyor. Sıradaki duyuru ise Chromebook 11 ile gerçekleşti.



Acer bugün, sürekli hareket halinde olanlar için üst düzey günlük performansı ve taşınabilir tasarımıyla mükemmel bir cihaz haline gelen ve şimdi birinci sınıf nano baskılı kapağıyla daha da dayanıklı bir tasarıma sahip olan Chromebook 11 serisinin en yeni modelini tanıttı.

CES 2016: Acer Aspire Switch 12 S ile Surface Pro’yu Hedef Alıyor



Acer Dizüstü Bilgisayar İş Grubu Başkanı Jerry Kao şunları söyledi: “Müşterilerimizin istediği çeşitlilikte – daha geniş 15 inç modeller ve dönüştürülebilir modeller dahil – Chromebook ürünleri sunduğumuz için, Acer’ın Chromebook pazarındaki konumu alternatifsizdir. Müşterilerimizin bir Chromebook’tan en çok istedikleri şeylerin hareketli hayat tarzlarını tamamlayıcı özellikler- güçlü performans ve kolaylıkla taşınabilir tasarım – olduğunu biliyoruz ve bunların hepsi de Acer Chromebook 11’de mevcut.”

Birinci sınıf, dayanıklı tasarım ve taşınabilirlik

Chromebook 11’in kapağı dayanıklılığını arttırmasının yanında, aynı zamanda tasarımına üst düzey bir görünüm ve dokunuş katan nano baskı tekniğiyle üretilmiştir. Chromebook 11 zorlu koşulları kaldırabilmesi için, Acer’ın ticari ve eğitim sektörü müşterilerine yönelik modelleri gibi güçlendirilmiştir. Üst kapağından aşağıya doğru 60 kg’lık bir kuvvete dayanabilirken, kenarları 60 cm’ye kadar düşüşleri zarar görmeden tolere edebilir. Güçlendirilmiş kasası eğilme ve gerilmeye karşı fazlasıyla direnç gösterir. İnce ve taşınabilir olması Acer Chromebook 11’in kullanımını her yerde – evde, okulda, işte ve yolda – ideal kılar. Yalnızca 0.73 inç (18.6 mm) kalınlığında ve 1.1 kg ağırlığında.

Acer Chromebook 11 parlama yapmayan Acer ComfyView teknolojisini içeren 11.6 inç bir ekrana sahiptir. Böylece, uzun süreli kullanımlarda bile göz yorgunluğunu azaltır. Ekranı ise, keskin ve okunabilir metinlerin yanı sıra canlı ve net video ve fotoğrafları garanti eden 1366×768 çözünürlüğe sahiptir.



Güçlü Performans ve Tüm Gün Devam Eden Pil Ömrü

Acer Chromebook 11 kullandığı Intel Celeron dört çekirdekli işlemcilerle üst düzey günlük performans sunar. Hızlı yanıt verme ve hızlı önyükleme sürelerinin katkıları yanında, Chromebook 11 2GB veya 4GB bellek ve 16GB veya 32GB eMMC depolama alanına sahiptir. 9 saatlik pil ömrü sayesinde hareketli bir hayat tarzına sahip kullanıcılar tüm gün süren verimlilik ve eğlencenin keyfini çıkarabilirler.

Hareket Halinde Kesintisiz İletişim

Acer Chromebook 11’deki hızlı çift bantlı 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi ile kullanıcılar 802.11n’ye kıyasla üç kata kadar daha hızlı kablosuz bağlantı kurabilir ve iletişimde kalabilirler. Bu cihaz, Bluetooth 4.0 veya USB 3.0, USB 2.0 ve HDMI bağlantı noktaları aracılığıyla çevre birimlerine kolayca bağlanabilir. Kullanıcılar Acer Chromebook 11’e veya Chromebook 11’den dosya transfer edebilir ve SD okuyucu ile SD kartlarındaki verilere erişebilirler.

Acer Chromebook 11 Güvenliği ve Ortak Çalışmayı Kolaylaştırır

Chromebookların kullanımı kolaydır ve birden çok kullanıcıyla paylaşmak için idealdir. Kullanıcılar Google hesaplarına kolayca giriş yaparak belgelere, web sitesi yer işaretlerine, Gmail’e ve diğer bilgilere erişebilirler. Ayrıca, Acer Chromebook 11 CB3-131 Office belgeleri gibi hem online hem de offline programları oluşturmak, düzenlemek ve ortak çalışma yapmak için kullanılabilir.

Güvenlik, sürekli değişen online tehditlere karşı koruma amacıyla otomatik olarak güncellendiği için Chrome işletim sisteminin başlıca avantajlarından biridir. Chrome işletim sistemi her ön yüklendiğinde, sistem dosyalarının bütünlüğünü ve doğruluğunu denetler. Ek olarak, cihazda depolanan kullanıcı dosyaları veri güvenliğini sağlamak için ayrı bir bölümde saklanır. Birçok kullanıcı tüm dosyaları, belgeleri ve fotoğrafları güvenli bir şekilde bulutta koruyan ve Chromebook kaybolsa veya çalınsa bile dosya veya belgelerin en güncel halini garanti eden ve her zaman erişilebilir ve güvenli olmasını sağlayan Google Drive(4)’da saklamayı tercih etmektedir. Ayrıca, Supervised Users (Denetimli Kullanıcılar) özelliği çocukların interneti güvenli ve kontrol altında olarak kullanabilmelerine yardımcı olur.

Modeller, Temin Edilebilirlik ve Fiyatlandırma

Acer Chromebook 11 serisindeki birçok model (CB3-131) 16GB veya 32GB eMMC depolama ile ve 2GB veya 4GB RAM ile temin edilmektedir. Tam teknik özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Fiyatlar Birleşik Amerika’da 179.99 $, EMEA’da 329 € ‘dan başlamakta.




Acer’dan Yeni 11.6 inç Chromebook Duyurusu Geldi - MaxiCep
 


Üst Alt