Acer'dan Orta Seviyede Liquid Zest Plus Duyurusu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Acer'dan Orta Seviyede Liquid Zest Plus Duyurusu Geldi
Acer, New York'ta düzenlediği etkinlikte yeni bir orta seviye Android akıllı telefon daha duyurdu.



Tayvan merkezli teknoloji devi Acer, son günlerde satışa sunduğu ürünleri ile olduğu gibi yeni duyurduğu ürünleri ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Bir kaç gündür farklı kaynaklardan Acer'ın Windows 10 Mobile akıllı telefonları Liquid Jade Primo ve Liquid M330'un satışa sunulduğu bilgileri geliyor. Akıllı telefon pazarında sen dönemde atak yapan Acer, bugün New York'ta düzenlediği basın toplantısında oyun serisi yeni bilgisayarları ile birlikte yeni bir Android akıllı telefonu daha tanıttı.

Acer'ın Yeni Windows 10 Mobile Akıllı Telefonu Hırvatistan'da Satışa Sunuldu

Amerika Birleşik Devletleri pazarı için öncelik verileceği tahmin edilen Acer Liquid Zest Plus, orta seviyede etkileyici teknik özelliklere sahip. 5.5 inç büyüklüğünde HD ekrana sahip olan Acer Liquid Zest Plus, firma tarafından "tri-focus olarak adlandırılan 13MP kamera ile birlikte geliyor. 5.000 mAhgibi dev bir bataryaya sahip olan Liquid Zest Plus, aynı zamanda hızlı şarj teknolojisine de destek veriyor. Tri-focus özelliğinin lazer, kontrast ve yüz algılama ile çalışan bir otofokus özelliği olduğu belirtiliyor.

Mediatek'in 1.3 gHz dört çekirdeği Cortex-A53 MT-6735 yonga setinden güç alan Liquid Zest Plus, Mali T-720 grafik işlemci birimi, 2GB sistem belleği ve 16GB dahili depolama alanına sahip. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile gelen cihazın geniş açılı 5MP ön kamerası da teknik özellikleri arasında.

Acer Liquid Zest Plus, 250$ fiyat etiketi ile Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulacak. Teknik özellikleri göz önüne alındığında Acer'ın Liquid Zest Plus için belirlediği fiyat oldukça makul görülebilir.




Acer'dan Orta Seviyede Liquid Zest Plus Duyurusu Geldi
 


Üst Alt