Acer Notebook? :]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
GT540m'den daha iyi olan ekran kartlarının adını biri yazabilir mi? Yarın notebook'u almaya giderken bir göz atarım.

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Vatan 10 taksitten fazla yapmıyor. Onun için alamıyorum.

Consul9

Üye
Ya zaten arkadas oynayacağı oyunları yazmış bence onu masaüstü gibi 4-5 fps daha fazla olacak diye daha fazla para vermesine gerek yok.Zaten ne kadar iyi laptop olursa olsun 3-4 saat aralıksız oyundan sonra sorun olabilir.

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4370207][COLOR="DarkRed' Alıntı:

gt550m gt555m amd 6750m 6770m
[/COLOR]

Teşekkürler. Uygun fiyata buldum buldum,bulamazsam Gt540 alırım. Bana sims3 ve çıkarsa 4 çalıştırsa bile yeter.

----------Eklendi @ 00:28:03 ---------- Yazıldı @ 00:26:09 ----------

Ya zaten arkadas oynayacağı oyunları yazmış bence onu masaüstü gibi 4-5 fps daha fazla olacak diye daha fazla para vermesine gerek yok.Zaten ne kadar iyi laptop olursa olsun 3-4 saat aralıksız oyundan sonra sorun olabilir.

Şey yazın aralıksız 16 saat metin2 ve rappelz oynuyorum. Metin 2 pek sorun değilde rappelz için sanırım soğutucu almam gerek. Doğrumudur?

Vatan 10 taksitten fazla yapmıyor. Onun için alamıyorum.
acele etme indirimler olucaktır
almışken iyi birşey alsın sonra keşke biraz daha ekleyip üst modelini alsaydım demesin

^BaRoN^

Üye
Reyüz gta 4 kasmaz 540m'de.Son patch 1.7 kurarsa çok rahat oynayacaktır.Birkaç kod sayesinde very high'ta rahatça oynarsın.Kasarsa bana gelsin.1400 liraya 550-555-6750-6770 bulursa alsın tabi ama zor.Gt540'da optimizasyon ayarı yapmadıysanda her oyunu açamazsın zaten.Çift ekran kartına sahip.Crysis 2'yi Şarja takıp,nvidia control centerdan konum dosyalarını seçip açarsa tam performans alacaktır.

----------Eklendi @ 09:19:50 ---------- Yazıldı @ 09:17:54 ----------

Hoşbulduk kusura bakmayın görmedim Özel bir tavsiye konusu hazırlıyorum akşama ne alıp alamayacağınızı göreceksiniz

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar. Hazırlanıp çıkıyorum şimdi Teknosa güzel kampayalar yapmış zaten.

^BaRoN^

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...