Acer liquid ile ilgili bilgisi olanlar....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
Acer liquid ile ilgili bilgisi olanlar....
Öncelikle herkese selam.Başlıkta yazdığım telefon yani acer Liquid almak istediğim telefon fakat androidin 2.1 sürümü ile geliyor.Bu da pek tatmin edici değil neden diye sorarsanız flash desteği yok hatta bluetooth ile dosya bile gönderip alamıyoruz.kısa keselim demek istediğim yani bu teli alacağımız yerin servisinden bunun sürümünü 2.2 ye yükseltmesini istesek yaparlar mı?
Yoksa bizim mi yapmamız gerekiyor?bir de yükselttikten sonra dil ıngilizce mi oluyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Simdiden çok teşekkür ediyorum umarım yardımcı olursunuz bana.

gokhanozkan77

gokhanozkan77

Üye
Haklısın 2.1 de oldukça eksikler var. ancak bu acer'ın değil tüm 2.1 kullanan android'ler için geçerli, bende 2.2 froyo yükledim ( serviste değil) nasıl yapılacağı hakkında bilgi vermeye başlayayım.

öncelikle ihtiyacımız olanlar: 1.Acer Download Tool....
Bu uygulama ile yeni firmware yükleyeceğiz.

2. orjinal acer 2.2 froyo sürümü ( ingilizce ) türkçesi henüz yok...ama merak etme morelocale 2 isimli programı telefonunda bulunan marketten indirip kurduğunda ve programın add locale sekmesi sayesinde türkçe ekleyebilirsin. orjinal sürümü indiriniz.....4.002.08_EMEA-GEN1_05.01.05 (For Liquid E 512MB)

şimdi yapmanız gereken telefonunuzu data kablosu ile bilgisayarınıza bağlamak, Acer Tool'u açıp daha önce indirdiğimiz .bin uzantılı frimware'mizi seçmek veeee...start butonuna basmak daha sonra connected yazan yeşil çerçevede yapılan işlemleri arkanıza yaslanıp islemek. taa ki size işlem tamam bağlantıyı çıkarabilirsiniz diyene kadar. HOŞ GELDİN 2.2 FROYO........

aklınıza takılan başka sorunuz olursa lütfen yazınız. mail atınız....
Gökhan ÖZKAN
[email protected]

iyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt