Acer liquid e ve android hakkımda sorularım var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lyna

Üye
    Konu Sahibi
Acer liquid e ve android hakkımda sorularım var...
İyi akşamlar öncelikle bugün itibari ile android kullanıcısıyım acer liquid e almış bulunuyorum ayarları ve kullanımı ile bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

Dokunmatik titreşimini kapattığım halde telefon numarası çevirirken titreşim oluyor bunu nasıl kapatabilirim?
Hafıza kartım eski içinde müzik klasörü altında müziklerim vardı bunları nasıl görebilirim gözükmüyorlar.(hallettim hafıza kartını yeniden biçimlendirdim)
Bu mobidiv klavye denilen şey nedir bide :S
Şimdilik sorularım bunlar daha fazla soruyla eminim ileriki zamanlarda karşınıza gelicem.

Edit:Biriyle tüm konuşmalarımı değilde konuşmasın içerisinden 1 2 mesajı nasıl silebilirim ?(hallettim mesajın üstüne basılı tutunca seçenekler geliyor)

lyna

Üye
    Konu Sahibi
Tuş kilidini açtığımda filamda telefon titriyor titreşim istemiyorum telefonda :)

lyna

Üye
    Konu Sahibi
titreşimi nasıl tamamen kapatıcağımı bilen yokmu ?

----------Eklendi @ 15:46:29 ---------- Yazıldı @ 15:09:46 ----------

Uygulamalardan çıkmadan nasıl arka planda çalışmasını sağlayabilirim ?

guneylim

guneylim

Üye
gunaydın beyler hanımlar şimdi bir dosya ismi veriyorum acer ferrari si olanlar turkce karakter destegi görünüm market vs herşey mümmel ama 2.2 ama türkcesi yok inanınki 7inci denemem sonunda en uygun sürümü buldum ilk önce acer download tool u bulup indirin acer driverlerini kurun usb baglayın acer download tool connected yeşilse herşey tamam demektir sıra bin dosyasını eklemek dosya bu 4.006.03.EMEA.C2F_A22F_LiquidE Ferrari_bin google ye yazın yeter takipteyim türkçesi çıkınca ilk bizlerde olacak acil yardım gerekirse mail atın [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt