Acer e250 pad çalışmıyor..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
Acer e250 pad çalışmıyor..?
Arkadaşlar acer e250 netbook'um var fakat mouse pad'in sağ tarafına dokunduğumuzda etkinleşen sayfaları aşağı indirme yukarı çıkarma özelliği gitti. Bu aralar vista temaları üzerinde uğraşıyordum bide sistem temizleme programı kurdum onlaradan olabilir mi? virüs taraması yaptım fakat bir şey bulunmadı lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

brqsalvo

brqsalvo

Üye
format falan attıysan olabilir touchpad driverini yükle düzelir büyük ihtimalle :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
yeni driver yükledim fakat bu sefer de bilgisayarı açtığımızda o özelliğin etkinleşmesi için denetim masasını açıpp kapatmak gerekiyor format atcağım

futbol123

futbol123

Üye
başlat menüsüne gelip fare yazın orda ayarları gözükücektir.Bu arada vista kullanmanızı tavsiye etmiyorum hele netbooklarda çok hantal bir işletim sistemi windows 7 kurmanızı öneriyorum

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
başlat menüsüne gelip fare yazın orda ayarları gözükücektir.Bu arada vista kullanmanızı tavsiye etmiyorum hele netbooklarda çok hantal bir işletim sistemi windows 7 kurmanızı öneriyorum
windows 7 mi :) acer e250'yi bir araştırın isterseniz :) ayarlarından düzelmiyor o kaydırma özelliğini açmak için tıklıyorum fakat kutucuk işaretlenmiyordu yeni driverinda tıklı ama denetim masasını açıp kapatmadan etkinleşmiyordu.
Sonuç;
format attım rahatladım :)

futbol123

futbol123

Üye

windows 7 mi :) acer e250'yi bir araştırın isterseniz :) ayarlarından düzelmiyor o kaydırma özelliğini açmak için tıklıyorum fakat kutucuk işaretlenmiyordu yeni driverinda tıklı ama denetim masasını açıp kapatmadan etkinleşmiyordu.
Sonuç;
format attım rahatladım :)
biliyorum o netbook u atom işlemcili siz win vistayı kullanıyorsanız win7 yi çok rahat kullanırsınız.:)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
yok xp kullanıyorum da. bu bilgisayarda vin 7 kullanmak :aha:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
1gb 224 mb ekran kartı fakat masaüstü gibi düşünme netbook sonuçta need for speed underground2 bile oynanmıyor :d:
ve ayrıca cd writer yok nasıl format atıp windows 7 ye geçerim? :)

futbol123

futbol123

Üye
1gb 224 mb ekran kartı fakat masaüstü gibi düşünme netbook sonuçta need for speed underground2 bile oynanmıyor :d:
ve ayrıca cd writer yok nasıl format atıp windows 7 ye geçerim? :)
netbook ta oyun oynanmaz zaten :) internet müzik video içindir.
usb bellek ile yüklemeniz lazım win7 yi :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
netbook ta oyun oynanmaz zaten :) internet müzik video içindir.
usb bellek ile yüklemeniz lazım win7 yi :)
bilmem yüklenmez mi? :)
bir fikrim yok

Ayrıca şimdi ben format atarken tüm programlardan acer'ın özelliği olan fabrika ayarlarına dön seçeneğini kullanıyorum vin7 ye geçsem o özellik gider diye tahmin ediyorum.

futbol123

futbol123

Üye

bilmem yüklenmez mi? :)
bir fikrim yok

Ayrıca şimdi ben format atarken tüm programlardan acer'ın özelliği olan fabrika ayarlarına dön seçeneğini kullanıyorum vin7 ye geçsem o özellik gider diye tahmin ediyorum.
yüklenir.Yok o özelliklere birşey olmaz onlar zaten cihazda kayıtlıdır silinmez:)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
microsoft'tan programını indirip denetledim bilgisayarımı karşılıyor fakat ben yapabilir miyim? yardımcı olur musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt