Acer 5741G İyi denkgeldi sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
Acer 5741G İyi denkgeldi sizce ?
Arkadaşlar bir süredir laptop arıyordum önceki laptobum artık ihtiyaca cevap vermiyordu.
Forumistanbula gittim saturne baktım broşürde casperin bir bilgisayarı verdı fena değildi ama
fiyatıda pek uygun gelmedi.
Çıkışa doğru giderken teknosayı gördüm saturn ve mediamarkt a nazaran ürünleri daha pahalı geliyordu bana ama bir şansımı deneyim dedim. Laptop bölümündeki görevli birkaç laptop gösterdi düşündüğüm gibi fiyat/performans bana uygun gelmedi ve sonra işte o an adam ellerinde son kalan bir laptop olduğunu ve normale göre fiyatının çok cazip olduğunu söyledi.Geri gelen bir laptop değilmiş sadece ellerinde son bitane kaldığı için daha uygun satıyorlarmış. Laptop kapalıydı üzerindeki etikette özellikleri aşağıdaki özelliklerden farklı olarak 3 GB RAM 320 GB HDD olarak yazıyordu fiyatı nakit 1.177 TL idi. Ama bilgisayarı açtık özellikleri görünce adam diğer arkadaşına şöyle seslendi Ali abiii etiketi yanlış basmışlaarr :d: Laptobun özellikleri şöyle çıktı
ACER 5741G
Intel Core i5-430M 2.26 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.53 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci
4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.4 GB) Ram
500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
Nvdia Geforce GT 320M 1 GB.Ekran Kartı
Avea hatlılara da 50 TL indirim yapıyolarmış o da ayrı bir güzellik oldu :naughty:
Laptobu 5 taksitle toplam 1.189 TL ye almış oldum. :kop:

serserim1905

serserim1905

Üye
:D hacı sen naptın ya çok uygun almışın ve şu etiketi yanlış basmışlar olayına koptum ya :D düşün sene hacı murat alıyosun eve geliyosun ferrari oluyo :D öle bi şey olmuş sana valla çok sanslısın hayırlı olsun

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
Sağol hocam daha iyisi sizlere denk gelsin inş. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...