ace'nin telefon hafızasının dolması telefonun hızını etkiler mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
ace'nin telefon hafızasının dolması telefonun hızını etkiler mi?
???

nexpow

nexpow

Üye
hayır telefonun yavaşlandıgı zaman görev yöneticisi ram bellegi sil yap rami sıfırlıyo

MBrkA

MBrkA

Üye
Rami sıfırlamanı tavsiye etmem.2 haftadır ace kullanıyorum.
İlk hafta her program kapatışta rami sıfırlıyodum.
İkinci hafta hiç sıfırlamadım.
Sonuç: Sıfırlamayınca telefon hızlandı.Şuan nerdeyse dokunmadan açılıyo herşey ve tam 21 program kurulu rootsuz.

Telefonun hafızasının dolması da hızı etkileyebilir ama çok az etkiler bence.

61semih

61semih

Üye
şöyle dusun pc nın harddısc ı 500 gb ve 499gb lik uygulama yuklemıssın sence yavaşlarmı !

nexpow

nexpow

Üye
dostum ram ile alakalı tel hafızası cok faz<la etkilemiyo

61semih

61semih

Üye
dostum ram ile alakalı tel hafızası cok faz<la etkilemiyo

ee ram i ne etkılıyor uygulamalar yanı nekadar cok uygulama yuklersen (tel hadızası olsun hafıza akrtı olsun)e androidte de uygulamaların bır kısmı telefona yuklenıyor malum dolayısıyla ram zorlanır ve yavaslamaya baslar telefon.gıo da 278 mb ram var ve benm telefonda 20den fazla oyun uygulama var fakat henuz 200 ü aştıgını gormedım.tabıkı aynı anda 2 den fazla uygulama acık olmadıktan sonra.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
e o zaman telefon hafızası dolucak diye hiç bir şey indirmeyelim marketten sonuçta indirilenleri tel hafızasına kaydediyo.

MBrkA

MBrkA

Üye
Bazı programlar sd karta atılabiliyo rootsuz. (Örn.:Angry Birds)
4-5 program aynı anda açık değilken telefon fazla yavaşlamaz.

nexpow

nexpow

Üye
ee ram i ne etkılıyor uygulamalar yanı nekadar cok uygulama yuklersen (tel hadızası olsun hafıza akrtı olsun)e androidte de uygulamaların bır kısmı telefona yuklenıyor malum dolayısıyla ram zorlanır ve yavaslamaya baslar telefon.gıo da 278 mb ram var ve benm telefonda 20den fazla oyun uygulama var fakat henuz 200 ü aştıgını gormedım.tabıkı aynı anda 2 den fazla uygulama acık olmadıktan sonra.

bak dostum bendede 17 uyguluma yükle telefon kasmıyor telefon hafızasınınm yarısından fazlası dolu ama ram kullanımı 200 aşınca kasar demek istedigim o görev yöneticisinden bellegi sil yaparsan ram sıfırlanıyor hızlanıyor bunu cok seviyorum sadece bellegi sil yaparak ram sıfırlanıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...