<div class='quotetop'>(CentilBoy @ Apr 3 2006, 01:20 PM) [post=309280]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Slm
1- Yazılım Güncelleme için gerekli update programı ve usb sürücülerini indireceğim bir link verirmisiniz. Yazılımı be kendim bulurum.
2- Sx1 de 1 Gb Dv Rs-MMC sorunsuz çalışırmı. Abartı olmazsa 2 Gb da mesela. Dosya oynatmalarında bariz yavaşlama olmadan.
3- Sx1 ek yazılım yüklemeden WMA formatındaki şarkılar ile WMV formatındaki filmleri oynatırmı. Yazılım yüklemek gerekirse bu iki tür için hangi player programı kurmak gerekir.
4- Sx1 de radyo dahili olarak varmi. Varsa radyoda çalan şarkıyı kaydedebilir mi
Şimdilik bunlar. Cevap verenlere teşekkür ederim... [/b][/quote]
1.FW15 le bir giriş yap bakalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/url]
usb driver
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/url]
2.kinston,pretec,stormax,sandisk gibi markaların 1 ve 2gb MMC kartları SX1 de sorunsuz ve hız kesmeden çalışıyor.(tarafımdan test edilip onaylanmıştır) DV-RS-MMC yi denemedim
3.şu anda SX1 de wma dosyaları oynatan bir pro bulunmamaktadır.fakat avi formatına çevirip smartmovie de izleyebilirsin..
4.SX1 de radyo dahilidir.(6 kanal)istersen matrixradio yükleyip kanal sayısını 20 ye çıkarabilirsin.radyodan kayıt özelliği bulunmamaktadır.bu özellik şu an yalnızca ngage de bulunmaktadır
off yoruldum be!!!