acemi desire c mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aaxx11

Üye
    Konu Sahibi
acemi desire c mi
arkadaşım telefon alacak ben pek telefonlardan anlamam ben de htc desire c ona tavsiye ettim ancak galaxy ace daha hoş dedi ve iki arada kaldı şu an. iki telefonun da linkini koyuyorum anlayan arkadaşlar bi yardımcı olsa süper olacak. Genel olarak bu ikisi arasında kıyaslama yapılsa hangisi daha iyi bi de 600 lirayı bi kuruş dahi geçmeyecek ve bu ikisinden daha iyi bir model varmıdır acaba?

Kerim.

Kerim.

Üye
Kardes bazi bimlerde optimus black var.onu kacirma derim sar degerini onemsemiyosan.bi tane bime git.orda yoksa diger bimlerde var mi diye kasiyere sor o varsa soyluyo.elini cabuk tut

aaxx11

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim bi bakayım ona da peki desire c ile galaxy ace arasında seçim yapmak gerekirse ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Desire daha iyi.

dejavu178

dejavu178

Üye
desire diyorum.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
xperia ray bunlardan daha iyi!!!
fiyat 599tl
özelliklerine bi bak istersen...

MrExpert

MrExpert

Üye
desire c :oke:

jetpackjoyride

Üye
desirec diyonuzda senseyi nasıl kaldırcak o telefon

aaxx11

Üye
    Konu Sahibi
Ben desire c kullanıyorum 4.03 htc sense arayuz senseyi kaldiramama gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil.oyun oynamıyorum normalde yani pc de bile oyun oynamam haliyle telefonda da oynamıyorum internetteyim sürekli desire c kasmadi şimdiye kadar hiç (2 ay falan oldu alali) .ayrıca bi kaç oyun kurup sildim hambo ve joyride bide trenlerin üstünde koşulan bi oyun vardı adı gelmedi aklıma onu da denedim bi kaç gün htc desire c de oynaniyodu.Bu arada yardimlariniz için teşekkürler arkadaşa lg p970 optimus white aldık hepsiburadadan 630a falan peşin fiyat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt