Ace2 Için Acil Yardım Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

maybek

Üye
    Konu Sahibi
Ace2 Için Acil Yardım Lazım
Arkadaşlar Glaxy Ace2 kullanıyorum yaklaşık 3 gündür telefonumun ekran dönmemesi veya dönüp de düzelmemesi gibi can sıkan bir sorunu var. Fabrika ayarlarına dönme, yeni rom kurma (hem yerli hem de yabancı romlar kurdum) vs ne varsa yaptım bir türlü düzelmedi. Ekran ayarlarında ekranı kalibre etme gibi bir ayar seçeneği de yok. Çoğu zaman ekran öyle kalıyor telefonu kırasım geliyor. Bu hususta bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. TeşekkürlerArkadaslar yardimci olacak kimse yok mu? Telefonu kirmama az kaldı.

enessene52

enessene52

Üye
garantiye gönder derim.

maybek

Üye
    Konu Sahibi
Acaba bu sorun yazilimsal mi yoksa kullanimdan dolayi cikmis bilemiyorum. Garanti ne kadar sürede yapar bilgisi olan var mi? Bu arada telefona performancerom yukledim. Garantide bir cikarirlar mi acaba

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
bu sorun bende iki gundur vardi ben cyabogen rom yuklemistim bugun sorun duzeldi ekran yan donuyo ama dik tuttugumda duzelmiyodu tus kilidi kapayip acinca duzeliyodu ekran jelatinini sokunce duzeldi :)

maybek

Üye
    Konu Sahibi
Ekran jelatini dedigin ekranin üstündeki şeffaf koruyucu bant degil mi? O ise is kolay ama sanmıyorum. Buyuk ihtimalle sensörle alakalı birsey bu. Eger jelatin o şeffaf naylon gibi seyse bir deneyeyim. Bu arada emin değilim ama bu ekran sorunu bende de ciyanogen 10.1 romdan sonra oldu. Gerci tekrar perfonmance roma döndüm fakat sorun öyle kaldi. Acaba romdan kaynaklanan bir sorun mu bu.? Teşekkürler

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
kardesim aynen bende cm romdan sonra bu sorun oldu ve Tekrar cm 10.1 romundayken duzelttim bide romda sensor kalibrasyonu diye bi olay var yanilmiyorsam bazi menu ingilizce olunca pek anlamiyorum. evet ekrandaki ince jelatinjelatini soktum ekran dondurmeyi kapattim teli dik tutarak gelismis ayarlardaki calibrrye bastim ha bu arada crt of animasyon diye bi mod var ne alaka bilmiyom ama orayi aktif edince duzeldi cok denedim duzeltme icinben 7-8 tane rom denedim ssensor sorunundan sonra ama hep ayniydi tekrar cm rom yukle ayarlari uygula

maybek

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kaç gündür internetten uzağım. Sorunu hallettim yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yabancı romlarda ekran kalibrasyon ayarı varken orjinal rom veya performance rom'da ekran kalibrasyon ayarı yok. Benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar : Cyanogen mod, pac, rotbox vs yabancı romlardan birini telefona kursun, orda ayarlar kısmında ekran kalibre seçeneği (bazen ingilizce de yazabilir) ile bu sıkıntıyı halledebilirler. tekrar herkese teşekkürler

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
bende oyle yapmistim zaten :)

tatli.oguz

Üye
arkadaşlar siz hangi custom rom u kurup düzelttiniz aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim düzeltmek için
Arkadaşlar kaç gündür internetten uzağım. Sorunu hallettim yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yabancı romlarda ekran kalibrasyon ayarı varken orjinal rom veya performance rom'da ekran kalibrasyon ayarı yok. Benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar : Cyanogen mod, pac, rotbox vs yabancı romlardan birini telefona kursun, orda ayarlar kısmında ekran kalibre seçeneği (bazen ingilizce de yazabilir) ile bu sıkıntıyı halledebilirler. tekrar herkese teşekkürler
arkadaşlar siz hangi custom rom u kurup düzelttiniz aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim düzeltmek için

maybek

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yanlis hatırlamıyorsam cyanogen 10 ve üstlerinde de ekran kalibrasyonu var. Olmadiysa yardimci olmaya calisirim

tolgakabak

Üye
kardeşim ben crt of animation u bulamadım nerede bana bi tarif edebilir misin

Takipçi Satın Al

Üst Alt