Ace 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GoW Deimos

GoW Deimos

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2
beyler ace2 kullanan varmı oyunlarda kasıyomu telefon (nova3,modern combat 3,)gibi oyunlar kasıyormu veya 900 alabileceğim daha iyi telefon varmıdır.Ama 0 olucak

avcitalip

avcitalip

Üye
sıfır olacak demişsin ama bence 2.el s2 al bence temiz bulabilirsen al :evet: ama ace 2 de fena değildir yani :)

bu arada 805 TL Gold'da :evet:imzamdan bakabilirsin

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ace 2 hiç bir oyunu kasmaz

aleranol

aleranol

Üye
bence kasmaz

gurkan3407

Üye
Desire X al arkadasım işlemcisi daha iyi ve avea da 940 lira. gpu olarak bazı arkadaslar birşey diyebilir ama merak etme onlara da bench testlerine bakın derim (nenamark-antuutu-quadrant-glbenchmark ) :)

gurkan3407

Üye
beyler ace2 kullanan varmı oyunlarda kasıyomu telefon (nova3,modern combat 3,)gibi oyunlar kasıyormu veya 900 alabileceğim daha iyi telefon varmıdır.Ama 0 olucak

PriZm

PriZm

Üye

clockdown yapmıştım sanırım ozaman o yüzden olmuştu :evet:
ne kadar downclock yapmıştın? bende oyun 1 ghz hatta 800 mhz iken bile çok rahat çalışıyor.1400 de ise 50 fps ve üzeri sürekli :D

avcitalip

avcitalip

Üye

ne kadar downclock yapmıştın? bende oyun 1 ghz hatta 800 mhz iken bile çok rahat çalışıyor.1400 de ise 50 fps ve üzeri sürekli :D
gpu ya yapmışım sanırım,tam bilmiyorum siyah kernel yüklemiştim sonra cpumaster onda bir iki ayar yapmıştım sonra performans düşüklüğü vardı zaten,şuanda hiçbir sorun yok gayet stable :ehe :evet:

GoW Deimos

GoW Deimos

Üye
    Konu Sahibi
beyler madem ace2 moder combat 3 nova 3 most wanted gibi oyunlar kasıyor peki 0 alınabilcek ve bu tür oyunları kasmayan bir telefon önerebilirmisinz

avcitalip

avcitalip

Üye
beyler madem ace2 moder combat 3 nova 3 most wanted gibi oyunlar kasıyor peki 0 alınabilcek ve bu tür oyunları kasmayan bir telefon önerebilirmisinz

desire x var :evet: hemen hemen aynı özellikte,1.200 küsür TL'ye de s2 var yani taş gibi telefon :evet:

aleranol

aleranol

Üye
bence one serisinin amiralleri var. hemde o fiyata.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
900 e one s bulun... Bi tane de bana alın :D

aleranol

aleranol

Üye

one serisinin amiralleri ?

ONE X,ONE X+ ? hadi ONE S'i de katalım :evet:

x ve x+ ama sanırım yanlis konuya yazmışım :hmmm ama desire x de alınabilir ama htcdev den root yapman lazım o da garantili şekilde garanti dışı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt