Ace 2 jb daha gelmedi ?

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 jb daha gelmedi ?
Nisan sonu jb gelecek dediler daha hic bi guncelleme gelmedi bilgisi olan arkadaslar paylasabilirmi. Tesekkurler.

Berk E.

Üye
Ace 2 ye Jelly Bean güncellemesi verdiler telefonunuzu Kies'e bağlayıp güncelleyebilirsiniz.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
kardes kiesin kullanımını bilmiyordum pc ye indirdim daha sonra kies nasıl kullanılır yazdım googleye ordan baktım nasıl gunceellenır dıye. daha sonra usb ile pc ye bagladım fakat guncelleme falan yok firmware information da yardımcı olabilirmisin ?

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bi yardimci olun lutfen niye daha gelmedi jb

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardesim jelly bean in ace 2 ye portekiz romu var bulup indir odinle kur telefona kies konusuna gelince malesef haberim.yok geldimi turkiye icin ama geldgini.sanmiyorum pc de kies i ac telefonu usb ile bagla baglaninca zaten kies te ekranda yazar cihazda en son surum yuklu die eger surumun altinda baska rakamlardan olusan rom varsa uretici yazilimini guncelle de gunceller zaten ama.sanmiyorum bende ace 2 kullaniyorum turkiye romu daha cikmadi istersen netten portekiz romunu bul indir yukle

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
çok saol kardes portekiz romunu buldum simdi kuruyorum olunca haber veririm inş olur

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
yok ben daha yuklemedim kardes portekiz romunu evime donunce yuklucem ogrencyim.vaktim.olmuyo pek

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
ben yukledim kardes sorunsuz calısıyor tesekkurler bilgin icin..

çomolokko

Üye
türkiye romu çıktı hayırlı olsun :D

rapocal87

Üye
sadasddsa :D şimdi bide türkiye romu kur :D

fk555897

fk555897

Üye
Baya bir geçti. Samsung'un güncellemeyi verdiğini sanıyordum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt