Ensferium
Üye
-
Konu Sahibi
-
Üç parçalı stock dönüşü yani en orjinal haliyle Ginger Bread yükle 2.3.6 yı bende bir kere oldu genelde performanstan kaynaklı oluyor..
Bunun gibi konuları Ace 2 kullanıcıları kulübüne yazman gerekir ordan direk bilgi alabilirsin dimi @The Shadow
Güç tuşuna bastıktan sonra 2-3 saniye bekle ekran gelir aynı sorun bendede olmuştu cm tabanlı bütün romlarda bu sıkıntı var stock rom atarsan sorun cıkmaz ama büyük bir sorun olarak görmüyorum ben
Bu forumda bi konu vardı ama o linkte ölmüş özelden pm at bi link bulurum şimdiDesteğin için çok teşekkür ederim , birdaha sorunum olursa öncelikli olarak orada yazacağım3 parçalı stock rom için nereye bakacağıma yönlendirebilir misin ve ya bir konu linki çok güzel olur
Sorunumu tam anlamamışsın sanırım bazen bekleyince geliyor ama bazen hiç gelmiyorEğerki tüm cm tabanlı romlarda oluyorsa sende sıkıntı cmden değil çünkü şuana kadar ilk defa oldu bende.
Senin adına sevindim..Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. Bugun stock 2.3.6 ve 4.1.2 sürümlerini denedim böyle bir sorun olmadı sadece 4.4.4 romlarda oluyor sanırım
Xda ya baktım şimdi miui 4.2.2 için o hatayı düzelten kernel yayınlamışlar konusunda. Kernel kaynaklı olduğu için stocklarda olmaması çok normal kernellerini samsung hazırlıyor çünkü asıl source code lar onlardaHepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. Bugun stock 2.3.6 ve 4.1.2 sürümlerini denedim böyle bir sorun olmadı sadece 4.4.4 romlarda oluyor sanırım
Chrono kernel r1.5.1 kullan. Ayrıca AOSP daha stabil. Özelleştirebilirliğe fazla takılma xposedla yapılıyor herşey.4.4.4 için hani karneli kullanabilirim ki acaba ? Chrono kernel r1.3 yükledim sorun ondada devam ediyor ne yazıkki. Normalde 4.1.2 kullanmaya devam ederim yüksek android sürümünü çok umursamam önemli olan kullanışlık derimde LiquitSmoot kadar harika bi rom görmemiştim daha önce
Chrono kernel r1.5.1 kullan. Ayrıca AOSP daha stabil. Özelleştirebilirliğe fazla takılma xposedla yapılıyor herşey.
.zip'in içeriği tam değil hatalıAosp bazı cihazlarda installion aborted status 7 hatası veriyor sebebi ne olabilir
Çünkü .zip cwm ile uyumlu değil twrp de o hatayı vermez.Aosp bazı cihazlarda installion aborted status 7 hatası veriyor sebebi ne olabilir
Romu kendi başına özelleştirmeyi biliyorsan aosp ve cm senin için süper bir romdur, ama eğer romun ayarlarına muhtaçsan CrystalPA ya da LiquidSmooth senin için daha iyi bir seçim olacaktır.Aosp mi LiquitSmoot hangisi sizce iyi yada en iyi rom ney (şu an LiquitSmoot kulanıom bazen reset atıyo yoksa güzel)
tmm saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?