Ace 2 Açılmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

TakTuk

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 Açılmıyor.
brick oldu cihaz sanırım. açılmıyor. ace 2 JB 4.1.2 test romu yükledim. daha sonra orjinal roma yani 2.3.6 ya geri döndüm. buraya kadar herşey gayet normal.. 2.3.6 için verilen 4 mb güncellemeden sonra cihaz pat diye kapandı ve ne yaptıysam açılmadı.buradaki ve diğer forumlardaki çözüm önerilerini denedim ama olmadı. daha 5 aylık cihaz ilk sahibide benim. değerli yorumlarınız için şimdidien teşekkürler.

yunusbulet

yunusbulet

Üye
odinle orjinal romu yukle buyuk ihtimal duzelir ama duzelmezse servise gonder ucretsiz olarak 1 haftada yapip gonderiyorlar

TakTuk

Üye
    Konu Sahibi
hiç açılmıyor birader :) bi ışık görsem kendim çözücem.. cihaza orjinal romu yükledikten sonra oldu. acaba servis anlarmı ama sanmıyorum..garanti dışında kalırmı acaba cihazım ?

yunusbulet

yunusbulet

Üye
hayir servis anlamiyor bende gonderdim ayni sorundan dolayi ama yaptilar garanti dahili yaziyordu kagitta

skywalker06

skywalker06

Üye
Senin sorunun yaşayanları başka forumda okudum garantiye göndermen lazım başka çaresi yok garantide tamir edip sana geri veriyor o 4mblık güncellemeyi yapmayacaktın bu sorunu yaşayan hep 4mblık güncellemeden sonra brick olduğunu açılmadığını yazıyordu.

TakTuk

Üye
    Konu Sahibi
4mb güncellemede sıkıntı yoktu daha öncede kurmuştum. cihaz avrupa değil sıkıntı olmuyodu spotlardaki gibi.hata benim JB test romu yükledim.. stabil oldugu için hoşuma gitmedi geri dönmek istedim.. 2.3.6 RUS rom kurdum üsütne TUR rom ekledim buraya kadar sıkıntı yok, ne olduysa o 4 mb güncellemeden sonra oldu.. sizlere tavsiyem ne olursa olsun Odin falan kullanmayın ROM lu telefon ölü telefondur ömrünü kısıyor cihazın..şimdi servise gitti kim biliri ne zaman gönderirler.. kies ile güncellemeye devam arkadaşlar :)

vodafon945

Üye
bende de aynı sorun oldu.Ben de şimdi servis bakıcam anladım kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: osmanekmen

osmanekmen

Üye
Cihaza kısa devre yaptırmayı deneyin. Cihaza USB kablosuna takın pc ye takılan uctaki kısımları bir metal ile birbirine temas ettirin bu şeklde deneyin boşuna para vermeyin

vodafon945

Üye
faydası olmadı tsk ederim sanırım garantisi var hala servise vereceğim.

osmanekmen

Üye
Hocam deneyin olur o şeklde ben kaç defa o yöntemle kurtardım. Dediğim gibi cihaza takın bi ucunu diğer ucu da metal olan bişeyle birbirine temas ettirin

Hakan dalca

Üye
şuan bende aynı durumdayım servise gönderen arkadaşlar düzeldi mi telefonunuz?

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
bende de olmuştu servise verin anakart değiştiriyorlar

Kontrol

Kontrol

Üye
Arkadaşlar 4.1.2 den dönerken forumda konusu var herkes bangir bangir yazdı buraya o 4 mb lik güncellemeyi yapmayın diye geçmiş olsun

The Shadow

The Shadow

Üye
Hala XXLH4 kurup GB'ye donen kaldi mi yaw ? Ace 2 ana konusunda en az 5 sayfa bu uyarilar vardi bi ara. Ben ace 2 kullanirken bile XXLK6 vardi onu kuruyodun LH4 yerine. Gecmis olsun kardesim cihaz hardbrick :s

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
Kardeş burdan sana en yakın servis noktasına kendin götür ikinci gün git al.
Âmâ kargo ile göndersen en az 21 gün sonra gelir

Götürdüğün zaman söyle telefon kapandı açılmıyor.
Başka da birşey söyleme yoksa sorun çıkar...

Sana yeni yazılım atıp verirler.
Hazır gitmişken bütün sorunlarını söyle..
Batarya erken bitiyor telefon ısınıyor falan :)

Üst Alt