ace 2 acil yardim lutfen 2.3.6 ya donmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
ace 2 acil yardim lutfen 2.3.6 ya donmek istiyorum
Ne kadar cm orjinal 4.1.2 kursamda ben 2.3.6 mi ozledim abi en iyisi telefonun orjinaliymis ama yaptik bi hata konuyu nereye acicagimi tam bilemedim ozur dilerim ben telefona once 4.1.2 kurdim stock sonrada silip cm 10.2 yukledim ama simdi en eski hale getirmek istiyorum lutfen yardim edin lutfen.

aziz271a

Üye
walla aynı dertten bendede var kardeş bi yardımcı olacak Allahın kulu çıkarsa Cok eyi olacak :agla2:

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Ben linkleri buldum suan telefondayim bilgisayara gecince atiyim linkleri daha aramadim 2.3.6 yi hafta sonu deniycem mesaj atarim

• Beğen
Tepkiler: aziz271a

aziz271a

Üye
kardeş bi de orj cwm yi atabilirmisin yaw

en-sel

en-sel

Üye
cm 10.2 yi bende beğenmedim jb ye geri dündüm 2.3.6 yı hiç kullanmadım ama merak etmiyo da değilim denemeyi istiyorum...

rufethesenov

Üye
Stock romu indirip odinle yukleye bilirsin

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
@en-sel jb dosyalarının linkini atarmısın ?

• Beğen
Tepkiler: ua_mustafa_20
en-sel

en-sel

Üye
2.3.6 Ya döndüm şuan gayet iyi hoş ilk denemem ama hoşuma gitti jb nin kasmaları yok en azından

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Aynen telefonun kendisinin launcher i fazla sarj yiyo sanki ben nemus launcher kullaniyorum cok az sarj gidiyo simdi

en-sel

en-sel

Üye
Aynen telefonun kendisinin launcher i fazla sarj yiyo sanki ben nemus launcher kullaniyorum cok az sarj gidiyo simdi
Ben de holo kullanıyorum favorim bunların hepsi böylemi bu cihazın şarjı çok iyi iki gün rahat gidiyo normal kullanımda :cool:

The Shadow

The Shadow

Üye
Ben ace 2 deyken smart launcher kullanirdim. Stock launcheri silip sistem uyg. cevirirdim 2.3.6 da stabil calisirdi.

ua_mustafa_20

Üye
sistem uygulaması yap yeri nerde

ua_mustafa_20

Üye
sağolasınolmuyor
bağışli sürüm istiyor

ua_mustafa_20

Üye
bakayım bi

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
4.1.2 jb den 2.3.6 rusya romuny kur ac usb hata ayiklamayi sonra 2.3.6 turkoye romunu kur hayirli olsun ama sakin unutma telefona 4 yada 25 mb guncellemeyi yaparsan telefon brick olur acilmaz :)