acayip

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
acayip
Adamlar kendi uygulamalarını nasıl milletle yüklendiklerini şaşırmışlar.

O değil de, benim G2 kullandıklarımı nasıl bilebiliyorlar

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Bu reklam benim de karşıma çıkmıştı. Uyuz oluyorm pop-up reklamlarına

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Kendi tarayıcısının gönderdiği User Agent telefonun modelini de içerdiğinden burdan bilirler :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
redfoxqq

redfoxqq

Üye
Kendi tarayıcısının gönderdiği User Agent telefonun modelini de içerdiğinden burdan bilirler :)
Aynen :D zaten android browser da adres çubuğuna about:useragent yazarak düzenleyebiliyorsn :D ben opera mini useragenti yazıyodm opera miniyle giriyo gibi oluyodu :D

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Bende de bazi sitelere girerken virus bulasmis diyor :D

Invoke

Invoke

Üye
He ya bende gıcık oluyorum, nexus 5 kullandığımı anlayarak reklam verdiklerinde ama daha gıcık olduğum şey:

Avea'nın konumuma göre sms göndermesi. Mesela giyim mağazalarının oradasanız, şunlarda indirim var diyor. Atıyorum akvaryuma yakınsınız ya da sinemaya bilmem ne işte... Çok sinir bozucu.

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
He ya bende gıcık oluyorum, nexus 5 kullandığımı anlayarak reklam verdiklerinde ama daha gıcık olduğum şey:

Avea'nın konumuma göre sms göndermesi. Mesela giyim mağazalarının oradasanız, şunlarda indirim var diyor. Atıyorum akvaryuma yakınsınız ya da sinemaya bilmem ne işte... Çok sinir bozucu.
Way be adamlardan rahat yok nerde oldugunu bile biliyorlar :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Ben engelledim onları :D Bi ara şu mobogenie nin apklarını indiriyodu ya indirme başlayınca saydırıyodum adamlara :ehe

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben engelledim onları :D Bi ara şu mobogenie nin apklarını indiriyodu ya indirme başlayınca saydırıyodum adamlara :ehe
Sağolsun ttnet kullanıyorum. Daha o dediğin program inmeyi bitirmeden yetişip indirmeyi durduruyordum. :)

Konumunu kapat olsun bitsin :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Sağolsun ttnet kullanıyorum. Daha o dediğin program inmeyi bitirmeden yetişip indirmeyi durduruyordum. :)
Bazen bendede öyle oluyordu indirme başlamadan bile kapattığım olmuştur ama gece serverlar boş olunca ışık hızı iniyodu yetişemiyodum :D

Invoke

Invoke

Üye

Konum kapalı. Onunla alakası olan bir durum değil.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Konumun kapalıyken ve hat takılı iken sinyali nasıl takip ediyorlar? =P

Üst Alt