AynenKendi tarayıcısının gönderdiği User Agent telefonun modelini de içerdiğinden burdan bilirler![]()
zaten android browser da adres çubuğuna about:useragent yazarak düzenleyebiliyorsn
ben opera mini useragenti yazıyodm opera miniyle giriyo gibi oluyodu 
Ama ben opera kullanıyorum. Opera da mi aynı şeyi gönderiyor?Kendi tarayıcısının gönderdiği User Agent telefonun modelini de içerdiğinden burdan bilirler![]()
Aynen oyle. acaba üstüne tıklayıp yukleseydm ne olacaktı çok merak ettimBu reklam benim de karşıma çıkmıştı. Uyuz oluyorm pop-up reklamlarına
Way be adamlardan rahat yok nerde oldugunu bile biliyorlarHe ya bende gıcık oluyorum, nexus 5 kullandığımı anlayarak reklam verdiklerinde ama daha gıcık olduğum şey:
Avea'nın konumuma göre sms göndermesi. Mesela giyim mağazalarının oradasanız, şunlarda indirim var diyor. Atıyorum akvaryuma yakınsınız ya da sinemaya bilmem ne işte... Çok sinir bozucu.

Ben engelledim onlarıBi ara şu mobogenie nin apklarını indiriyodu ya indirme başlayınca saydırıyodum adamlara
![]()

Sağolsun ttnet kullanıyorum. Daha o dediğin program inmeyi bitirmeden yetişip indirmeyi durduruyordum.Ben engelledim onlarıBi ara şu mobogenie nin apklarını indiriyodu ya indirme başlayınca saydırıyodum adamlara
![]()
Konumunu kapat olsun bitsinHe ya bende gıcık oluyorum, nexus 5 kullandığımı anlayarak reklam verdiklerinde ama daha gıcık olduğum şey:
Avea'nın konumuma göre sms göndermesi. Mesela giyim mağazalarının oradasanız, şunlarda indirim var diyor. Atıyorum akvaryuma yakınsınız ya da sinemaya bilmem ne işte... Çok sinir bozucu.

Evet o da var zirt bird inip duruyorBen engelledim onlarıBi ara şu mobogenie nin apklarını indiriyodu ya indirme başlayınca saydırıyodum adamlara
![]()

Bazen bendede öyle oluyordu indirme başlamadan bile kapattığım olmuştur ama gece serverlar boş olunca ışık hızı iniyodu yetişemiyodumSağolsun ttnet kullanıyorum. Daha o dediğin program inmeyi bitirmeden yetişip indirmeyi durduruyordum.
Konumunu kapat olsun bitsin![]()

Sağolsun ttnet kullanıyorum. Daha o dediğin program inmeyi bitirmeden yetişip indirmeyi durduruyordum.
Konumunu kapat olsun bitsin![]()
Evet o kadar basit birsey degil yaniKonum kapalı. Onunla alakası olan bir durum değil.
IP adresinden buluyorlardır büyük bir ihtimalle.Konumun kapalıyken ve hat takılı iken sinyali nasıl takip ediyorlar? =P
Hat uzerinden demekkiKonumun kapalıyken ve hat takılı iken sinyali nasıl takip ediyorlar? =P
IP adresinden buluyorlardır büyük bir ihtimalle.
Sonuçta reklamlar nete girince gelmiyormu ? IP den takip ederek konumunu buluyorlardır işte.IP mi? Yok yav ne alakası var.