Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
nasıl yaniii 12 saat mi uyumuş oldun yaniiiiiivay beee ben gece 4'te yatıp 11 de kalkıyorum
yardım et kaptançok uykum var hağla
nasıl yaniii 12 saat mi uyumuş oldun yaniiiiiivay beee ben gece 4'te yatıp 11 de kalkıyorum
dün 6 da yattım 18 de sabah 6 da kalktım öğleden sonra bi uyku bastırdı hergün böyle oluyor
mesela geçen gün gece 2 de yattım tee akşam 6 da kalktım çok uyku isteği var bende çok uyuyorum bu neden olabilir acaba şuan hağla uykum var yatsam şimdi yarın sabah kalkarım 6 7 gibi
PC başında fazla vakit geçiriyorsanız diycem alakası olamaz/olabilirde, gözlerinizi çok yoruyo olabilirsiniz, yada çok fazla şey düşünüyo olabilirsiniz
okuldan dolayı 7 saat uyuyorum12.30-7.30
- - - Eklendi - - -
ben uyuyamıyorum o kadar ama kendini yoruyosun belli
doktora gitsem ne diyeceğim
oda güzelmiş+ bencede yorgunluktan oluyodur
doktora gitsem ne diyeceğim
oda güzel de askerlikte sorun al başına belayı
abooo ben onu unuttum valla benim için sorun yok bundan 7-8 ay önce işte çalışıyordum Reklamcıları bilirsini bu tabela falan yapımcıları ben dijital baskıcıydım koca bi makina +küçük bir makinaya bakıyorum baskı basıyoruz yoğun tempo sabah 8'de başladık, akşam 7'de paydos edicez iş yoğun olduğundan ben kalmak zorunda kaldım üstümden kitlediler kapıyı vs gece 12 oldu uyku bastırdı saat 3 oldu gözler bir gidiyor bir geliyor hemen bi elimi yüzümü yıkadım devam baktım gözler gidiyor hemen oyun havası açtım + güvenlik kameraları devredeyken ortada iki döndüm saat 5 oldu devam tık yok sonra saat 7.30 da gözler gitti bi açtım saat 8'e 5 var + benim yerime gelecek arkadaşta işi ekince iş bana kaldı uyku yok saat öğle 12'ye kadar yardırmaya devam öğle yemeği de yemedim sinirden, saat 3 oldu ama paydos benden bu kadar dedim taa organize'den eve 2 otobüs 1 tramvay ile nasıl geldim bilmiyorum
kısacası uyku sorunum yok alışkınım uykusuz kalmaya ve de uyumaya
çok güzel anlatmışsın da kayseriden akrabalarımın evine en fazla 1 tramvay 1 otobüs var demekki uzak senin ev
abooo ben onu unuttum valla benim için sorun yok bundan 7-8 ay önce işte çalışıyordum Reklamcıları bilirsini bu tabela falan yapımcıları ben dijital baskıcıydım koca bi makina +küçük bir makinaya bakıyorum baskı basıyoruz yoğun tempo sabah 8'de başladık, akşam 7'de paydos edicez iş yoğun olduğundan ben kalmak zorunda kaldım üstümden kitlediler kapıyı vs gece 12 oldu uyku bastırdı saat 3 oldu gözler bir gidiyor bir geliyor hemen bi elimi yüzümü yıkadım devam baktım gözler gidiyor hemen oyun havası açtım + güvenlik kameraları devredeyken ortada iki döndüm saat 5 oldu devam tık yok sonra saat 7.30 da gözler gitti bi açtım saat 8'e 5 var + benim yerime gelecek arkadaşta işi ekince iş bana kaldı uyku yok saat öğle 12'ye kadar yardırmaya devam öğle yemeği de yemedim sinirden, saat 3 oldu ama paydos benden bu kadar dedim taa organize'den eve 2 otobüs 1 tramvay ile nasıl geldim bilmiyorum
kısacası uyku sorunum yok alışkınım uykusuz kalmaya ve de uyumaya
ilçede olduğumdan öyle fabrikanan otobüse binip son durak tramvay durağına varıp tramvaya biniyorum tramvaydan inip bizim ilçenin otobüsüne bindim o gün ama normalde sabah 7 gibi ilçeden organizeye direk otobüs mevcut akşamda aynı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?