WeiLSiDe
Üye
-
Konu Sahibi
-
android varken hiç gerek yok valla , zaten n9 u alanların çoguda android yükler telefonuna
android varken neden meego kurayım ki telefonuma. android günümüzün en iyi işletim sistemlerinden bir tanesidir. ben şahsen internete giremiyorum, wifi bulamıyor diyene henüz rastlamadım.
yazılımdan değilde hepsinde boot loader koruması var onun için yükleyemezsin bir htc hd2 de yok
valla öle ve pes ettim bi bu asfalt bide nova 2 de atıyor artık ister açsın isterse açmasın n9 ülkeye girmesiyle lgelvada demem bir olucak valla tenekeden olsun nokia olsun hocam 1500 tl veripte kendinin yarı özeliklerine sahip tlf nun açamadığı oyunu açamayan tlf la bi işim olmaz her şey ambalaj değil hasan içindeki değerde önemli nokia buna dikkat ediyor ama anlayana tabiki kardeşim bunu her kes anlayamaz..yuh diyorum o oyunlar o cihazlardada mı atıyor inanamıyorum ya hakketen böyle mi abi
valla öle ve pes ettim bi bu asfalt bide nova 2 de atıyor artık ister açsın isterse açmasın n9 ülkeye girmesiyle lgelvada demem bir olucak valla tenekeden olsun nokia olsun hocam 1500 tl veripte kendinin yarı özeliklerine sahip tlf nun açamadığı oyunu açamayan tlf la bi işim olmaz her şey ambalaj değil hasan içindeki değerde önemli nokia buna dikkat ediyor ama anlayana tabiki kardeşim bunu her kes anlayamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?