Acaba site hatası mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
Acaba site hatası mı?
ben ''cep telefonları genelde'' Telefonunuzun Hangi Hafızasını Daha çok Kullanıyorsunuz?(anket) diye bir anketli konu açtım konuyu açıp içine bakmak için tıkladığımda
Bilgilendirme Sistemi !
Geçersiz Komut: Konu
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin.

diye bir yazı çıkıor ne yapmam gerekio?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar lutfen yardım

arkadaslar o yazıdaki yöneticye bastım sorunumu onada yollamak için göndere bastığımda aynı yazı çıktı

keremerson

keremerson

Üye
Konun silinmişdir dostum :oke:

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
tekrar açmayı denedim Bu Konuda anket açamazsınız, bu Konuda zaten anket var. diye yazı çıkıor ooooooo
bu ne ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@:@:@

dreamgirls

dreamgirls

Üye
tekrar açmayı denedim Bu Konuda anket açamazsınız, bu Konuda zaten anket var. diye yazı çıkıor ooooooo
bu ne ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@:@:@
arkadaşım demekki aynı anket mevcut, ndn tekrar tekrar açmayı deneyip yoruluyosun ki.. :nono:

Ozan

Ozan

Admin
Bu problem daha önce de olmustu, nedeni anket açarken seçeneklerle alakalı bir durum yada anket ekleme sayfasındayken geriye dönüp tekrar seçenek ekleme diye düşünüyorum daha tam olarak netlestiremedik ancak şu an anketi tekrar açabilirsiniz sorunu giderdim

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
Bu problem daha önce de olmustu, nedeni anket açarken seçeneklerle alakalı bir durum yada anket ekleme sayfasındayken geriye dönüp tekrar seçenek ekleme diye düşünüyorum daha tam olarak netlestiremedik ancak şu an anketi tekrar açabilirsiniz sorunu giderdim

teşekkrler

arkadaşım demekki aynı anket mevcut, ndn tekrar tekrar açmayı deneyip yoruluyosun ki.. :nono:

hayır ya aynı anket mevcut deil mevcut olsa ilk denediğimdede öyle derdi.

'' cep telefonları genel '' de önceden açtığım anket duruor ona girilmior onu silermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt