ahmetserden
Üye
-
Konu Sahibi
-
peki ben siteye giremedim 10 gün sonra yine girdim işim oldu birdahamı üye olucam?
yada ben foruma devamlı girmek zorunda değilim.belki 20 gün sonra birdaha işim olucak...
üyeliklerin silinmesi gereksiz şimdilik...
2 Yıl önceki üyelerimizden bazıları bana mesaj atıyor, tesadüfen google da arama sonucu buraya yönleniyor ve giriş yapıp selam naber diyebiliyor ve devamında kafasına yatarsa aktif de olabiliyor üyeliklerin silinmesine karşıyım zaten ne kadar çok üyemizin olduğu ayrı bir prestijimizdir bugüm hangi foruma günde 1100 -1200 üye kayıt oluyor bilmiyorum ama bizde tablo bu
Ayrıca hergün siteye, bizzat login formu ile giriş yapan kayıtlı üye sayısı 8 binleri buluyor.
Son 3 ayda siteye giriş yapmış üye sayımız ise : 92543 ( Şu an itibari ile )
Sitenin altında da yazıyor bu istatistik
Negative haksızmıyım?
Yine yönetici olarak Negative'in cevabı beklenmiş ama ben sana cevap yazacağım:
....
Bir üyenin üye olarak kalbilmesi yani silnmemesi için en az 10 mesjı olsun veya bunlara benze bir şey olsun.
Demiş arkadaş yani 10 mesajı olcak diyelim ki veya 10 tane konusu felan olcak ondan sonra eğer bu üye 10 veya 20 gün içinde felan silinmicek ama 1 mesajı olcak hiç konusu olmıcak foruma da 10 veya 20 gün girmicek silinicek. Ben Fikri veren arkadaşa katılıorum..Tabi daha farklı çözümlerde yapılabilir ..
evet kardeş dikkat ettiysen ben aynısını yapsınlar demedim sadece böyle benzeri bişey yapsınlar.Bana katılmana sevindim.
ve diğer üyeler adminler siz bunu yapmak istememezin çok normal olduğunu biliyorum.Nasıl olsa o gereksiz üyeler para kazandırıyo değilmi.Yoksa ikm siteye reklam vericek.Admin sadece pc başına
kuruluyo parayı o yiyo .Asıl admin de kaymağı yiyo kimbilir kaç lira giriyodur cebine oh! ne ala memleket
evet kardeş dikkat ettiysen ben aynısını yapsınlar demedim sadece böyle benzeri bişey yapsınlar.Bana katılmana sevindim.
ve diğer üyeler adminler siz bunu yapmak istememezin çok normal olduğunu biliyorum.Nasıl olsa o gereksiz üyeler para kazandırıyo değilmi.Yoksa ikm siteye reklam vericek.Admin sadece pc başına
kuruluyo parayı o yiyo .Asıl admin de kaymağı yiyo kimbilir kaç lira giriyodur cebine oh! ne ala memleket
adam ugraşmış emek vermiş bunlarda olmayan beyınleriyle akıl veriyorlarevet kardeş dikkat ettiysen ben aynısını yapsınlar demedim sadece böyle benzeri bişey yapsınlar.Bana katılmana sevindim.
Hıım..hangi düşüncem yanlış die sorabilirmiyim tabi yanlış ta düşünebilirim ama neyin yanlış oldunu söleseydin daha iii bi açıklama olurdu
Ve, bir yorumla dahi siteye bir katkı sağlamayan yani niteliksel katkısı olmayan üye en azından sitemize niceliksel katkı sağlasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?