Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abluka alarm - Ne fark eder ? ( ve girerseniz cezanın yaptığı ayıbı görürsünüz !!! )
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
Abluka alarm - Ne fark eder ? ( ve girerseniz cezanın yaptığı ayıbı görürsünüz !!! )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(2006)
bu da ceza ?! neredeyse birebir aynı, cezanın beat 'i biraz daha sert
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
X-LifeHard
Üye
Çok güzel...şarkı ama demekki ceza söz yazamıo
Teşekkürler
Rapcilerin hepsi böyle bizim okuldaki bahar şenliklerinde adam ben yazdım şarkıyı dedi kazandı yarışmayı şarkı apo diye birinden tıpa tip aynı çalıntı çıktı En iyisi metal her şarkıda başka başka hakaretler küfürler var
EroL
Emekli Yönetici
neeeeyyyyy rockmu rapi aşaladın, hor gördün, yerden yere vurup bize küfür ettin. rock dinlemem dinletmeeeeemm
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Rock çok hafif kaçıyo yaa black metal en iyisi
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
en iyisi küfürsüz yabancı hiphop = will smith
rap de free beat uygulaması var, rockda zaten ritim belli
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Rock çok slow kalıyo... bir süreden sonra linkin park demet akalın gibi gelmeye başladı slipknot doğadaki her şeye küfür ediyor ama müzikle uyumlu gidiyor
bende youtube açılmyo da; cezanın hangi şarkısı ismini söylesen ben biyerden baksam??
RicaN
Üye
Rap&Rock ikiside aynı yerden geliyor tartışmaya gerek yok tercih ve zevk meselesi ne cezacıyım nede sagocu ama Abluka alarm ve ceza dersek sadce diskografilerine bakmak ve bu piyasayı hangisinin yönlendirdiğini anlamak çok kolay
hfalkan
Üye
ya ayıptır sorması bu iki şarkının ne alakası var, nereleri benziyo, neresini esinlenmiş ceza anlayamadım bi türlü :S
Rapcilerin hepsi böyle bizim okuldaki bahar şenliklerinde adam ben yazdım şarkıyı dedi kazandı yarışmayı şarkı apo diye birinden tıpa tip aynı çalıntı çıktı En iyisi metal her şarkıda başka başka hakaretler küfürler var
aynen arkadaşım katılıyorum aslında ben cezadan nefret eden bir kişiyim samsunlu olduumdan abluka alarmıda çok severim ama parçada kesinlikle alıntı yoktur