Abluka alarm - Ne fark eder ? ( ve girerseniz cezanın yaptığı ayıbı görürsünüz !!! )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Abluka alarm - Ne fark eder ? ( ve girerseniz cezanın yaptığı ayıbı görürsünüz !!! )
(2006)

bu da ceza ?! neredeyse birebir aynı, cezanın beat 'i biraz daha sert

• Beğen
Tepkiler: burak9400 ve X-LifeHard

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Çok güzel...şarkı ama demekki ceza söz yazamıo:)
Teşekkürler:oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
esinlenmiş ama, baya bi esinlenmiş

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Rapcilerin hepsi böyle :ehe bizim okuldaki bahar şenliklerinde adam ben yazdım şarkıyı dedi kazandı yarışmayı şarkı apo diye birinden tıpa tip aynı çalıntı çıktı :ehe En iyisi metal :ehe her şarkıda başka başka hakaretler küfürler var :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
neeeeyyyyy rockmu rapi aşaladın, hor gördün, yerden yere vurup bize küfür ettin. rock dinlemem dinletmeeeeemm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Rock çok hafif kaçıyo yaa :ehe black metal en iyisi :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi küfürsüz yabancı hiphop = will smith :ehe

rap de free beat uygulaması var, rockda zaten ritim belli

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Rock çok slow kalıyo... bir süreden sonra linkin park demet akalın gibi gelmeye başladı :ehe:ehe slipknot doğadaki her şeye küfür ediyor ama müzikle uyumlu gidiyor :ehe

hfalkan

Üye
(2006)

bu da ceza ?! neredeyse birebir aynı, cezanın beat 'i biraz daha sert

bende youtube açılmyo da; cezanın hangi şarkısı ismini söylesen ben biyerden baksam??

RicaN

RicaN

Üye
Rap&Rock ikiside aynı yerden geliyor tartışmaya gerek yok tercih ve zevk meselesi ne cezacıyım nede sagocu ama Abluka alarm ve ceza dersek sadce diskografilerine bakmak ve bu piyasayı hangisinin yönlendirdiğini anlamak çok kolay :)

hfalkan

Üye
ya ayıptır sorması bu iki şarkının ne alakası var, nereleri benziyo, neresini esinlenmiş ceza anlayamadım bi türlü :S

-efşan

-efşan

Üye
Rapcilerin hepsi böyle :ehe bizim okuldaki bahar şenliklerinde adam ben yazdım şarkıyı dedi kazandı yarışmayı şarkı apo diye birinden tıpa tip aynı çalıntı çıktı :ehe En iyisi metal :ehe her şarkıda başka başka hakaretler küfürler var :ehe
Lütfen bu kadar sert konuşmayın sen sadece küfür olanları bulup dinlemişsin gerçek rapin ne olduğunu bilmeden yorum yapmayalım:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

ya ayıptır sorması bu iki şarkının ne alakası var, nereleri benziyo, neresini esinlenmiş ceza anlayamadım bi türlü :S
aynen arkadaşım katılıyorum aslında ben cezadan nefret eden bir kişiyim samsunlu olduumdan abluka alarmıda çok severim ama parçada kesinlikle alıntı yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt