Öneri Ablama telefon bakıyorum acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
Ablama telefon bakıyorum acil yardım
Arkadaşlar, ablama telefon bakıyorum sadece Samsung Veya Htc, telefon önerileri istiyorum..
fiyat aralığı : 1000 - 1500

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sıfır ise note 2 . z . S4.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Galaxy not2( kalem super )
Xperia Z yada Z1
Samsung S4
Lg g pro (not 2 kasası kalem yok

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ekran büyüklüğü,kullanım alışkanlıkları,oyun uygulama kullanımıyla ilgili bilgiler verebilirseniz daha kolay sonuca ulaşırsınız. Bu şekilde iki markanın onlarca modeli arasından seçim ve tavsiyede bulunmak zor.

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
LimePie

LimePie

Üye
Galaxy s4 olabilir yada xperia z

mehmettech

mehmettech

Üye
ekran büyüklüğü,kullanım alışkanlıkları,oyun uygulama kullanımıyla ilgili bilgiler verebilirseniz daha kolay sonuca ulaşırsınız. Bu şekilde iki markanın onlarca modeli arasından seçim ve tavsiyede bulunmak zor.
Aynen, daha hızlı sonuca ulaşırız

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
valla kardes ıp4 yada ıp4s al daha sonra pısman olma.. cunku az cıhaz tam destek.. androıd 3 gun sonra kasmaya baslıyo. yavaslıyo. destek kesılıyo.. 2000 e aldıgın cıhaz 6 ay sonra 1200 e dusuyo. ıp te en fazla 200 tl dusus oluyo

• Beğen
Tepkiler: efeyılmaz
ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
valla kardes ıp4 yada ıp4s al daha sonra pısman olma.. cunku az cıhaz tam destek.. androıd 3 gun sonra kasmaya baslıyo. yavaslıyo. destek kesılıyo.. 2000 e aldıgın cıhaz 6 ay sonra 1200 e dusuyo. ıp te en fazla 200 tl dusus oluyo
Dedigim fiyat aralığında olması gerek

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dost ip cd kart yok bu yok o yok abla ikide bir pc ye kablo mu takcak . Eğer lux biri olsaydı adam direk 5s alırdı .
Ve fiyat ile boyutu soran arkadaş gsmarena.com sitesinde bütün modeller en küçük ayrıntısına kadar bilgi var .

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 4S bakın. Eski ama küçük ekranlı olduğundan tutması ve kullanması rahat olur.

RealSchule

RealSchule

Üye
iPhone 4S veya Nexus 5 ( Yazılım desteği ve pure android cabası )

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
1099 tl ios6
1459 tl ios7 kullanıyo..
bu cıhazlarla pıyasaya cıkan telefonlar tarıh oldu androıd 3-4 bılmem 4.1 de kaldı destek bıttınormalde iPhone 5S'nin 16GB modeli 649 dolar, 32GB modlei 749 dolar, 64GB modeli ise 849 dolar etiketine sahip. iPhone 5C'nin 16GB modeli 549 dolar,32GB modeli ise 649 dolar. fıyatları bu.. tl nın degersız olusu ve devletın vergı polıtıkası fıyatı yukseltıyo.. apple cıhazları cok ucuza satıyo

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İlla htc ve samsungsa htc one yada s4. Ama bence o paraya daha başka marka daha iyi cihazlar alınabilir.

ozakin70

ozakin70

Üye
Nexus 5 al kibar cihaz bayan icin gayet güzel

Son düzenleme:
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
32 gb yok.

YouNeverKnow

YouNeverKnow

Üye
Bence Samsung alıcağına Sony al üstüne su geçirmezliği olsun.

burak_yksl_88

Üye
lg gpro al 1.200 civariydi heralde super telefon

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
O pro lite olmasın ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt