abi bi el atın yha?=

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
loverman41

loverman41

Üye
    Konu Sahibi
abi bi el atın yha?=
pc bozuldu yaha b el atın ya

,
düğmeye basıyom işiklar yanıyo sonra hem pc kapanıyo hem işiklar sonuyo normalde başlarken bi 1 dkk fln yanıyo

arkadaşlar sorun kökten çozuldu
DefectoR
haklı işlemcimle ilgili bir prob varmış işlemci pert
hade enson toplıyıp eve götüüyüm dedim pcyi vida ları sıktım bir vida ana kartımda 2 tane tele deyiyo muş cozzzz dedi bi alev bi kıvılcım dedim ram power fln alayı gitti ama sadece ana kartla işlemci pert şimdi elimdeki ramle ekran kartını satıp yeni bi pc toplıcam aranızda 1 gb ddr400 1.5 sene garantili ram + 256 mb ddr 400 oem +128mb mx4000 geforce4 isteyenler pm atsınlar istanbul kocaeli sakarya elden teslim yaparım fiyatlarda pazarlık payı vardır..

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
güvenli kipte başlatabiliyorsan başlat başlatamıyorsan format at, yine olmasa bilgisayarının ana kartında yada güç ünitesinde problem vardır.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
pc cökmüş format at güvenlik kipiylede calısmaz sanırm

loverman41

loverman41

Üye
    Konu Sahibi
ab pc acılsa gerisi yalan açılmıyooo
:agla

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ozaman format

loverman41

loverman41

Üye
    Konu Sahibi
msdos fln da yoq hiç bi şe gelmiyo format atsamına atarım da yoq yoq yoq.basıyom düğmeye çalışmıyo sonra işiklar yanıyoooo sonuyo p c kapanıyooo

loverman41

loverman41

Üye
    Konu Sahibi
kise bilmyomu başım ne illet geldiğini
:agla :agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla
:agla :agla
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
galiba ana kartta veya güç ünitende problem var garantin varsa servise götürmeni tavsiye ederim

technonur

technonur

Üye
1)ram ekran kartı yerinden çıkmış olabilir
2)anakart arızalanmıştır
3)powerda sorun olabilir

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
garantisi varsa yolla yada tamirciye göttür

ßurçiN

ßurçiN

Üye
yazılımsal bir sorun değil sorun donanımın ile alakalı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ram weya ana kart ozmn :S

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
sorun halloldu sanırm

JrSparrow

JrSparrow

Üye
arkaşadım açılırken siyah ekranda F8 yap dur bi ekran gelicek güvenli modda çalıştır açılırsa dosyalarını kurtar formatı çek olmazsa da çek format yada güvenli modda sistem geri yükleme yap

DefectoR

Üye
nasi oldu, nerdeymis problem?
konuyu inceledim de bir çok arkadaş hemen çözümü formatta bulmuşlar ki bu benim şiddetle karşı çıktığım bişeydir.

muhtemelen işlemcisi ısınıyodur işlemci fanı çalışmıyodur ve pc kendini otomatik kapatıyodur, anakarta kondastörlerde problem olabilir bu da açılışta kısa bi süre içerisinde kendisini kapatmasına neden olur, psu da problem olabilir yani bu kapanma olayındaki sorun donanımsal olduğu için format atmanın bi espirisi olmayacaktır.

Dampierre

Dampierre

Üye
pc çökse reset atar bence sorun %75 güç kaynağında yada %25 anakartta

oguzh3n

oguzh3n

Üye
fomat..

loverman41

loverman41

Üye
    Konu Sahibi
DefectoR
haklı işlemcimle ilgili bir prob varmış işlemci pert
hade enson toplıyıp eve götüüyüm dedim pcyi vida ları sıktım bir vida ana kartımda 2 tane tele deyiyo muş cozzzz bi etti bi alev bi kıvılcım dedim ram power fln alayı gitti ama sadece ana kartla işlemci pert şimdi elimdeki ramle ekran kartını satıp yeni bi pc toplıcam aranızda 1 gb ddr400 1.5 sene garantili ram + 256 mb ddr 400 oem +128mb mx4000 geforce4 isteyenler pm atsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt