loverman41
Üye
abi bi el atın yha?=
pc bozuldu yaha b el atın ya
,
düğmeye basıyom işiklar yanıyo sonra hem pc kapanıyo hem işiklar sonuyo normalde başlarken bi 1 dkk fln yanıyo
arkadaşlar sorun kökten çozuldu
hade enson toplıyıp eve götüüyüm dedim pcyi vida ları sıktım bir vida ana kartımda 2 tane tele deyiyo muş cozzzz dedi bi alev bi kıvılcım dedim ram power fln alayı gitti ama sadece ana kartla işlemci pert şimdi elimdeki ramle ekran kartını satıp yeni bi pc toplıcam aranızda 1 gb ddr400 1.5 sene garantili ram + 256 mb ddr 400 oem +128mb mx4000 geforce4 isteyenler pm atsınlar istanbul kocaeli sakarya elden teslim yaparım fiyatlarda pazarlık payı vardır..
,
düğmeye basıyom işiklar yanıyo sonra hem pc kapanıyo hem işiklar sonuyo normalde başlarken bi 1 dkk fln yanıyo
arkadaşlar sorun kökten çozuldu
DefectoR
haklı işlemcimle ilgili bir prob varmış işlemci pert hade enson toplıyıp eve götüüyüm dedim pcyi vida ları sıktım bir vida ana kartımda 2 tane tele deyiyo muş cozzzz dedi bi alev bi kıvılcım dedim ram power fln alayı gitti ama sadece ana kartla işlemci pert şimdi elimdeki ramle ekran kartını satıp yeni bi pc toplıcam aranızda 1 gb ddr400 1.5 sene garantili ram + 256 mb ddr 400 oem +128mb mx4000 geforce4 isteyenler pm atsınlar istanbul kocaeli sakarya elden teslim yaparım fiyatlarda pazarlık payı vardır..