DiaBLoS
Admin
Abdurrahman Boztaş Sevenler Grubu.. Biz Fırıldak Değiliz.Bu tekere çomak Sokmayın = )
Evet arkadaşlar belki bazılarınız bilir..Abdurrahman Boztaş , geçmiş belediye seçimlerinde Adanada bağımsız belediye başkanı adayı olmuştu.
Bu adam kimdir diye sorarsanız tam 94 sıfatı var fakat ben ufaktan sıkmadan bazılarını söyleyeyim sizlere.
Abdurrahman Boztaş : Gazeteci , yazar , şair , siyasetçi , ressam , milli yüzücü , milli futbolcu , bilim adamı, yer altı ve yer üstü kaynakları uzmanı , şırdan yiyici . Yaptığı spor dalları var. İSTOP VE YAKARTOP MİLLİ TAKIMINDA KAPTANLIK YAPMIŞ VE ALEMİNYUM YUMRUK LAKAPLI TÜRKİYENİN TEK BOKSÖRÜ.
Bunları kafamdan yazmıyorum programı var Adanada .. Bunlar Sunucunun zikrettiği isimler.
PROGRAMI VAR . ORAYA BİLİM ADAMI SIFATIYLA KATILIYOR..İnsanlar programa işte msn ve msj yoluyla buna sorular falan soruyorlar.Ti ye alıyorlar bunu yani
SORULARDAN BİRAZ ÖRNEKLER VERİYİM.
HOCAM DİNAZOR ETİ YENİR Mİ ? DİNO BURGER YEDİNİZ Mİ HİÇ?
BİZİM EŞEĞİN TANSİYONU DÜŞTÜ NE YAPMAMIZ GEREKİYOR.
BALIKLAR NE ZAMAN YIKANIRLAR.
BALIK YUMURTASI RAFADAN YUMURTA YAPIP YENİR Mİ?
AĞAÇTAN ATILAN MİSKET 5 SANİYE DE DÜŞÜYORSA UZAYDAN ATILAN MİSKET KAÇ SANİYENEDE DÜŞER.
DENİZDE YOĞURT ÇALSAK TUTAR MI..?
AĞAÇTAN PEYNİR OLUR MU?
SES HIZIYLA GİDEN BİR ARAÇ NE KADAR CEZA YER .?

Bu adam kim mi..SIKI DURUN ŞİMDİ RESİMLERİ GELİYOR..
VİDEO SU İZLEMEK İSTEYEN BAKABİLİR.
Bu adam kimdir diye sorarsanız tam 94 sıfatı var fakat ben ufaktan sıkmadan bazılarını söyleyeyim sizlere.Abdurrahman Boztaş : Gazeteci , yazar , şair , siyasetçi , ressam , milli yüzücü , milli futbolcu , bilim adamı, yer altı ve yer üstü kaynakları uzmanı , şırdan yiyici . Yaptığı spor dalları var. İSTOP VE YAKARTOP MİLLİ TAKIMINDA KAPTANLIK YAPMIŞ VE ALEMİNYUM YUMRUK LAKAPLI TÜRKİYENİN TEK BOKSÖRÜ.
Bunları kafamdan yazmıyorum programı var Adanada .. Bunlar Sunucunun zikrettiği isimler.
PROGRAMI VAR . ORAYA BİLİM ADAMI SIFATIYLA KATILIYOR..İnsanlar programa işte msn ve msj yoluyla buna sorular falan soruyorlar.Ti ye alıyorlar bunu yani
SORULARDAN BİRAZ ÖRNEKLER VERİYİM.HOCAM DİNAZOR ETİ YENİR Mİ ? DİNO BURGER YEDİNİZ Mİ HİÇ?
BİZİM EŞEĞİN TANSİYONU DÜŞTÜ NE YAPMAMIZ GEREKİYOR.
BALIKLAR NE ZAMAN YIKANIRLAR.
BALIK YUMURTASI RAFADAN YUMURTA YAPIP YENİR Mİ?
AĞAÇTAN ATILAN MİSKET 5 SANİYE DE DÜŞÜYORSA UZAYDAN ATILAN MİSKET KAÇ SANİYENEDE DÜŞER.
DENİZDE YOĞURT ÇALSAK TUTAR MI..?
AĞAÇTAN PEYNİR OLUR MU?
SES HIZIYLA GİDEN BİR ARAÇ NE KADAR CEZA YER .?

Bu adam kim mi..SIKI DURUN ŞİMDİ RESİMLERİ GELİYOR..

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
VİDEO SU İZLEMEK İSTEYEN BAKABİLİR.