Abdurrahman Boztaş Sevenler Grubu.. Biz Fırıldak Değiliz.Bu tekere çomak Sokmayın = )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Abdurrahman Boztaş Sevenler Grubu.. Biz Fırıldak Değiliz.Bu tekere çomak Sokmayın = )
Evet arkadaşlar belki bazılarınız bilir..Abdurrahman Boztaş , geçmiş belediye seçimlerinde Adanada bağımsız belediye başkanı adayı olmuştu. :) Bu adam kimdir diye sorarsanız tam 94 sıfatı var fakat ben ufaktan sıkmadan bazılarını söyleyeyim sizlere.

Abdurrahman Boztaş : Gazeteci , yazar , şair , siyasetçi , ressam , milli yüzücü , milli futbolcu , bilim adamı, yer altı ve yer üstü kaynakları uzmanı , şırdan yiyici . Yaptığı spor dalları var. İSTOP VE YAKARTOP MİLLİ TAKIMINDA KAPTANLIK YAPMIŞ VE ALEMİNYUM YUMRUK LAKAPLI TÜRKİYENİN TEK BOKSÖRÜ. :ehe Bunları kafamdan yazmıyorum programı var Adanada .. Bunlar Sunucunun zikrettiği isimler.:kop:

PROGRAMI VAR . ORAYA BİLİM ADAMI SIFATIYLA KATILIYOR..İnsanlar programa işte msn ve msj yoluyla buna sorular falan soruyorlar.Ti ye alıyorlar bunu yani :) SORULARDAN BİRAZ ÖRNEKLER VERİYİM.

HOCAM DİNAZOR ETİ YENİR Mİ ? DİNO BURGER YEDİNİZ Mİ HİÇ?

BİZİM EŞEĞİN TANSİYONU DÜŞTÜ NE YAPMAMIZ GEREKİYOR.

BALIKLAR NE ZAMAN YIKANIRLAR.

BALIK YUMURTASI RAFADAN YUMURTA YAPIP YENİR Mİ?

AĞAÇTAN ATILAN MİSKET 5 SANİYE DE DÜŞÜYORSA UZAYDAN ATILAN MİSKET KAÇ SANİYENEDE DÜŞER.

DENİZDE YOĞURT ÇALSAK TUTAR MI..?

AĞAÇTAN PEYNİR OLUR MU?

SES HIZIYLA GİDEN BİR ARAÇ NE KADAR CEZA YER .?

:ehe:ehe:ehe

Bu adam kim mi..SIKI DURUN ŞİMDİ RESİMLERİ GELİYOR.. :ehe

VİDEO SU İZLEMEK İSTEYEN BAKABİLİR. :)

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff, silop_kms, C01aY ve 1 kişi daha

Doğan

Üye
abi tek kelimeyle koptum yaaa :kop::kop:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Zamanında iyi reklam yapmış insan, ne kadar oy aldığını kimse bilmiyor. Çünkü aldığı oy o kadar çoktu ki, oyları maalesef sayılamadı bir türlü :ehe Adana'nın manevi belediye başkanı, milletvekili, aslında herşeyi Abdurrahman Boztaş.

Allah Adana'lılara sabır versin diyelim de konuyu bağlayalım :ehe Ayrıca horozu çok güzel, yumurtladığı yumurtaları satıyormuş bu aralar :kop:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hay Allah'ım resimlere bak.:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çok sempatik yahu :kop:

C01aY

C01aY

Üye
Eveet arkadaşlar biz FIRILDAK değiliz:ehe

_KadirşinaS_

Üye
Ben bu adamı biliyorum, tam bir uçuk ya. Şu ellerini başının üstünde birleştirerek yaptığı hareketin sloganı da "biiiz fırıldak değiliiiizz.." idi hatırladığım kadarıyla. :D:D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Adam süper harbiden...Sorulan sorular da tam anlatmış adamı...:ehe

xkadir61

xkadir61

Üye
kaşlarıda her şeyi açıklıyor. konuşmasına gerek bile yok aslında:D

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu tür şeylere prim vermeyerek gelişirdik diyecektim ama eğlence ihtiyacı için de bütçe kısıtlı :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
................:D
Gülmekten yarıldım yaw.........:D
Bu arada Diablos yeni avatar süper eski Türk Sinemalarındaki adamlar gibi olmuş....

xkadir61

xkadir61

Üye
Salih Baba™;1385413' Alıntı:
................:D
Gülmekten yarıldım yaw.........:D
Bu arada Diablos yeni avatar süper eski Türk Sinemalarındaki adamlar gibi olmuş....
şiişt diablosa konuşan bana konuşur ona göre :ehe

borisu

borisu

Üye
AlüminYUMRUK allahım yaaa :D En üstteki resmi Ajdar'a benziyor sanki :ehe Hiç denk gelmedi tü tühtühhh :kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Abdurrahman Boztaş ; Dinazorların geçmiş tarihte adanada yaşadıklarını ısrarla iddaa ediyor..Hatta şu an batık ormanlarda yaşıyorlar diyor. Şaka değil harbi harbi diyor. :ehe Birde + Ağaçların tan vakti konuştuğunu iddaa ediyordu..İzleyiceden şöyle bir soru geldi.

Hocam ; tan vakti ağaçların konuştuğunu iddaa etmiştiniz...Geçen ağacın birine tosladım şerfsz ağaç bana küfür etti..Ne yapmalıyım...Bir de şöyle bir soru geldi .. Hocam bizim burdaki ağaçlar oldukça çok konuşuyorlar bunları nasıl susturabilirim. :ehe:ehe

xkadir61

xkadir61

Üye
bence bu herif sıyırmış :D

turkordu

turkordu

Üye
Böyle insanlarla dalga geçilmesi doğru mudur bilmiyorum ama seviyorum bu adamı bütün stresimi alıyor...:)

arslansem

arslansem

Üye
Hayata böyle tatlar lazım :ehe

greenmile

greenmile

Üye
makara adam ya:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...