abd iphone4 fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
abd iphone4 fiyatı

16GB
From $199
32GB
From $299

• Beğen
Tepkiler: ElDroid

Lacoste

Lacoste

Üye
kontratlı fiyat bu bilip biilmeden konu açma

abcde5

Üye
U.S fiyatları (kontratsız);

16GB
$599 + RGLR Tax
32GB
$699 + RGLR Tax

şeklindedir.

kutluay5

kutluay5

Üye
U.S fiyatları (kontratsız);

16GB
$599 + RGLR Tax
32GB
$699 + RGLR Tax

şeklindedir.
onlarda avrupaya gelince çalışmıyor jailbreaksiz ama jailbreak tam bir güvenlik açığı oluşturuyor :S:S

caner90

caner90

Üye
ewt bn kadandan getirecem 500 kanada doları (450 $) bakalım :D

sevimdemirci

Üye
Yurtdışından getirilen telefonları alanlara şaşırıyorum ben, garanti yok bişey yok, versiyon yüklüyorsun kilitleniyor, bi arıza çıksa getirttiğin kadar bi parayıda tamire vereceksin, saçma bence.
Türkiyeden almak uzun vadede herzaman daha karlı , hem satarkende 2.el olarak garantili cihaz daha rağbet görüyor,
Fiyat pahalı tr de diyebilirsiniz ama bana kalırsa tahminimden çok daha ucuza geldi.
üastelik turkcell kampanyasından alınca nakit parada bağlamamış oluyrorsun, aylık telefon faturanın üstüne biraz daha ekliyorsun böylece hem 24 ayda ödemiş oluyorsun hemde nakit fiyatından daha ucuza gelmiş oluyor.
ama macera seviyorum diyorsanız yurtdışından almak lazım tabii :)

sezensemih

Üye
gecen sene arkdaşım amerikadan aldı sonra alet bi bozuldu garantisi olmadığından baya pahallıya mal oldu
valla ben o yuzden gidip almam yurtdışndan burda dediğn gbii faturama biraz daha ekler alırım hem de grantisi olur yani

carantinas

carantinas

Üye
yani tr ile arasında 400 kayme felan oynuyor o yuzden abd den almak mantıksız gibi biraz. ama telefonu alcaksanız teknosadan alın derim yani ve teleservice garantili olmamasına dikkat edin cunku teleservice resmen bir tuzak benım saglam telefonuma sıvı teması dediler ya 650 kayme istediler.. aldım telefonu evde kendim yaptım :) simdi ne olcak. dusunuyorm.

cnrkrgl

Üye
Yurtdışından getirilen telefonları alanlara şaşırıyorum ben, garanti yok bişey yok, versiyon yüklüyorsun kilitleniyor, bi arıza çıksa getirttiğin kadar bi parayıda tamire vereceksin, saçma bence.
Türkiyeden almak uzun vadede herzaman daha karlı , hem satarkende 2.el olarak garantili cihaz daha rağbet görüyor,
Fiyat pahalı tr de diyebilirsiniz ama bana kalırsa tahminimden çok daha ucuza geldi.
üastelik turkcell kampanyasından alınca nakit parada bağlamamış oluyrorsun, aylık telefon faturanın üstüne biraz daha ekliyorsun böylece hem 24 ayda ödemiş oluyorsun hemde nakit fiyatından daha ucuza gelmiş oluyor.
ama macera seviyorum diyorsanız yurtdışından almak lazım tabii :)

Ben Türkiye'de GSM başladığından bu yana hep yurt dışı cihazı ve yaygın olduğu bir dönem de spot cihaz kullandım, sayısız farklı marka ve model değiştirdim. Piyasaya ilk çıktığından beri de iPhone kullanıcısıyım, bugüne kadar bu cihazların hiçbirinde en ufak bir sorun yaşamadım, hatta sadece bir kez eşime Media Markt'tan TR garantili faturalı bir nokia aldım, alet 8 ayda üç kez servise gitti, iki kez de cihaz değiştirildi, üçüncüde iade almak zorunda kaldılar. Yani elektronik söz konusu olunca şans faktörü de var, tamam garantili olması belki bir güvence ama buradaki fiyatlarla dışarıyı karşılaştırınca, özellikle de bu işe meraklı biriyseniz, insan kendini kandırılmış hissediyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt