abd askerlerinin camilerimizdeki şerefsizliklerine bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
abd askerlerinin camilerimizdeki şerefsizliklerine bakın
camiler ırakta....

Camide çakalların sadist duygularının tatmini :

Ağır yaralı bir Irak'lı asker bir camide yatıyordu; Amerikalı asker camiye girdi ve kameraların önünde SİLAHSIZ Iraklıyı başından vurup öldürdü

Irak'ın Felluce kentinde operasyon düzenleyen Amerikan deniz piyadelerine mensup bir asker, bir camideki ağır yaralı ve silahsız Iraklıyı televizyon kameralarının önünde başından vurarak öldürdü. Olay, Amerikan televizyonlarının çoğunda birinci haber olarak gösterilirken, ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) söz konusu asker hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi

ŞİİLER: AMERİKA NAMAZDA ÖLDÜRDÜ :

Sağlık çalışanları, cami civarında 18 ceset bulunduğunu belirtirken, Mukteda Sadr'ın yardımcısı Hazım El Aracı, Bağdat'ın doğusundaki Sadr semtinde bulunan bir camideki 20'den fazla kişinin, akşam namazı vakti ibadet ettikleri sırada Amerikan askerlerince öldürüldüğünü iddia etti. El Aracı, Reuters haber ajansına yaptığı açıklamada, ölenlerin silahlı milis olmadıklarını söyledi ve ''Amerikan kuvvetleri Mustafa Camii'ye girerek ibadet eden 20'den fazla kişiyi öldürdüler. Bağladılar ve ateş ettiler'' dedi. Görgü tanıkları da Amerikalı askerlerin camiye baskın düzenlemesiyle birlikte çatışma çıktığını söylediler

alıntıdırrr

Altun.

Altun.

Üye
şerefsizler

keremerson

keremerson

Üye
ya waryaa bu adi şerefsizlereee çok daha içimi rahatlatacak küfürler etmek isterdim amaaaaa yasak işte küfür.. şerefsizlerin gününü göstercez ama az kaldıı..

gerçi bize hiç gerek yok şüphesiz YÜCE ALLAH onlara en büyük cezayı werecektir zaten..

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
gerçi bize hiç gerek yok şüphesiz YÜCE ALLAH onlara en büyük cezayı werecektir zaten..

haklısın dostum bizden önce rabbim onların cezalarını werecek ama bizde yanına bırakmasak ii olacak..benim cok kanıma dokunuyor böle seyler

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
sütü bozuklar...:@

By_LOST

By_LOST

Üye
ayıp be kardeşim biz bi kiliseye gıdıp oyun oynuyormuyuz ayıp

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
aslında oynucaz...ama ne olur ozaman dinler kardesliği insan hakları ınanca saygısızlıktan yargılanırız...hem de TÜRKİYE mahkemesinde...anlam veremıyorumm......cıldırcam yaa..ama içimde kalmasın söleyim böle bi haber duymustum eskılerde buna benzer yabancıların camıdekı taskınlıklarıyla ilgili..arkadasla kiliseye gittik afedersiniz ama arkadasım tuvaletini yaptı ve ben cok mutlu oldum...cunku sinirim geçti...şimdi yarın kiliseyemi gitsem die düşünüom:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bazi davranışlarınıza anlam veremiyorum.

Amerikalı askerler camide top oynamış kendilerini rezil etmişler, küçük düşürmüşler. Biz de onların yaptığı gibi yaparsak kendimizi rezil ederiz, küçük düşürürüz. Hiç gerek var mı?

Her şeye aynı ölçüde karşılık vermek yerine daha mantıklı haraket edip doğru zamanı beklemek en iyisi olacaktır.

Bir düşünün bakalım. Amerika bize görüşlere saygı dersi vermeye çalıştığında biz "siz kendi askerinize görüşlere saygıyı öğretin, ondan sonra bize konuşun" dediğimiz zaman ABD ne yapar? Hiç bir şey. İşte böyle mantıklı davranırsak, karşımızda kimse duramaz. Tıpkı Atatürk zamanı gibi, düşünün bakalım Atatürk bizim bayrağımızı çiğneyen Yunanlıların bayrağını neden çiğnemedi ve bunun karşılığında ne oldu? Türkiye'nin itibar temeli sağlamlaşmış oldu. Bize kalsa yakardık bayraklarını ama yakmamak gerekiyor işte. ;)

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
gercekten doru düşünceler yanlıs anlama ama bunlar felsefe...su devirde türkiye amerıkaya soru bile ssoramıyor..neden para onlarda..sus sus sus tepemize cıktı serefsizler..biz nekadar ınsan olduysak onlar okadar hayvan oldu..yaramıo bunlara ınsanlık

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Siyaset zaten başlı başına felsefedir. O yüzden onu yanlış anlamam. ;) Eski devlet yöneticileri Amerika'ya karşı susarak hata yaptılar, doğru ama bu şimdi de susmamız anlamına gelmiyor. Atatürk'ün izinden gidiyoruz diyoruz ama Atatürk'ün yaptığı gibi yapmıyoruz nedense.

Siyaset'te biri sana "şah" gösterdi mi, sen de "mat" göstereceksin. Yoksa yenilirsin. ;)

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
Siyaset zaten başlı başına felsefedir. O yüzden onu yanlış anlamam. ;) Eski devlet yöneticileri Amerika'ya karşı susarak hata yaptılar, doğru ama bu şimdi de susmamız anlamına gelmiyor. Atatürk'ün izinden gidiyoruz diyoruz ama Atatürk'ün yaptığı gibi yapmıyoruz nedense.

Siyaset'te biri sana "şah" gösterdi mi, sen de "mat" göstereceksin. Yoksa yenilirsin. ;)

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
chavrash sana bişi söleyimmi..suan atatürkçüyüzde diye gecinenlerin varya yüade 90 ı ukaladan baska bişi deil..suan atatürk mezardan kalksa gelse onları görse ayıplar yemin edıyorummsu dewirde atatürkçüyüz demıyen kesımler varya belkıde o atatürkçüyüz diyenler gibi on tane cıkarırr...bu bi gercek

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
chavrash sana bişi söleyimmi..suan atatürkçüyüzde diye gecinenlerin varya yüade 90 ı ukaladan baska bişi deil..suan atatürk mezardan kalksa gelse onları görse ayıplar yemin edıyorummsu dewirde atatürkçüyüz demıyen kesımler varya belkıde o atatürkçüyüz diyenler gibi on tane cıkarırr...bu bi gercek

Laf yok, haklısın. Millet devlet çıkarını bıraktı, kendi çıkarına bakmaya başladı ..

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
o yüzden halkda bu ayrım basladı işte...atatürk dini seven bi insandı..ama atatüürkçüyüz denen ukalalar dine saldırdılar resmen o yüzden şimdi bazı kesımlerın gözünde atatürkün dini sewmediği sanılıo..halbuki atatürk dini cok sewerdi..cuma namazlarında vaaz bile wermiştir kendisi...ama bu ayrımı o ukalalar baslattı..dedım ya atatürk görse utanır..ben Atatürkü sewıyorum Allah bilio fakat Atatürkçüyüz denen o insanları sewmıyorum...çünkü onlar Atatürkçü deil ..sadece cıkarcı vede baltacııı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Worldcild Atatürkçüyüz diye geçinenlere (senin tabirine göre) ukala veya başka bir şekilde hakaret etmesen iyi olur.

Ucu kötü yerlere dokunuyor belirteyim. ;)

c3r3n

c3r3n

Üye
biz onların kliselerine saygı gösterırken adamların yaptıklarına bak! söze gerek yok görüntü ne kadar saygısız olduklarının kanıtı.. :@

POWER

POWER

Üye
Esefle kınıyorum...

ouSahin

ouSahin

Üye
bunlara insan denmez..Allah Belalarını Verir..Amerikan Köpekleri

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
Worldcild Atatürkçüyüz diye geçinenlere (senin tabirine göre) ukala veya başka bir şekilde hakaret etmesen iyi olur.

Ucu kötü yerlere dokunuyor belirteyim. ;)

van bilader ben ne atatürke nede gercekten atatürkü sewenlere dil uzattım.bundan yarası olan gocunsun die.yanlıs anlama sakın bu lafımda sana değil kesınlikle...gercekten atatürkü sewen insanlar var..bnde cok sewıyorum ama sadece atatürkü....atatürkçülük atatürkün ilkelerine DOĞRU bir sekılde sahip cıkmak vede onu korumaktır..ama cıkar ınsanı olmus cogu...yalan veya yanlış ise uyarın lütfen

dreamgirls

dreamgirls

Üye
saygı diye bişey yok...
bide kültürlü, gelişmiş bi ülkeyiz diye geçiniyolar... neye, kime dayanarak bi ibadet yerini amacı dışında kullanabiliyolar ki?
bide asker olcaklar...
esefle kınıyorum...:@:@:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt