hakansnet
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan dosyası indir ve 2_Boldbeast_RemoveRecTone_belleFP1.sisx dosyasını kur ve RomPatcher dan aktif et ve ve bipsiz güle güle kullan.
tabi anlattıklarım hacklı tel içindir eğer hacklı değilse buradan http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html yap sonra güle füle kullan.
dostum telefonum hack li ama bu işi yapmayı beceremedim. RomPatcher çalıştırdığımda remove ile ilgili rmp dosyasını bulamadım o dosyayı ayrıyeten mi yükleyeceğiz biraz daha açıklık getirsen beni büyük sıkıntıdan kurtarırsın zira bu bibsiz kayıt için çok uğraştım.
Bu eklentide verdiğimi E:/Patches klasörüne at ve rompatcherden uygula bu kadar..
kardeş sonunda ve en sonunda olduuuuuuu...
Çok teşekkürlerrrr.
Epey önce kullanmıştım tam hatırlamıyorum ama x-plore ile dosya arama yap hangi uzantıda(wav,amr)kaydettiysen o şekilde tabiiki,dosya yolunu o şekilde bulursunBu program dosyayı nereye kaydediyor bilen var mı? Standart olarak E seçili oluyor ama dosyaları gizliyor sanırım. Ben program üzerinden tek tek göndermek yerine toplu yedeklemek istiyorum kayıtları bilen biri yardımcı olursa sevinirim
bip sesi çıkıyo ayarlardan kapalı ama ötüyo
- - - Eklendi - - -
bip sesi çıkıyo ayarlardan kapalı ama ötüyo
c601 de bip kesildi yamadan sonra, tesekkurler, yalniz bir sorum olacak, dosyalari nereye kaydediyor bu program , bulamadim bir turlu
xplore ile tüm dosyaları görünür yaptıktan sonra bile bulamadım , nerede bu dosyalar ?
O dosyaları bulamazsınız. Farklı bir gizleme yöntemiyle gizleniyor doğru yere baksanız bile göremezsiniz. Dosyaları almak için seçeneklerdeki "Copy to" seçeneğini kullanarak istediğiniz dizine atabilirsiniz ya da Send ile mail olarak direk dosyaları hesabınıza gönderebilirsiniz ben bu şekilde ses kayıtlarını yedekliyorum.
bu konuda yazıyor nereye kaydettiğic601 de bip kesildi yamadan sonra, tesekkurler, yalniz bir sorum olacak, dosyalari nereye kaydediyor bu program , bulamadim bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?