Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abbyy Business Card Reader v2.0.8 S60v5
Sponsorlu Bağlantılar
karakafa81
Üye
Konu Sahibi
Abbyy Business Card Reader v2.0.8 S60v5
Telefonunuz, kartvizitleri artık tanıyor ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
macman
Üye
deniyen yokmu
vahset44
Üye
n95 telinde denemiştim. sanırım türkçe karakter desteği yok.
thekyph
Üye
5800 da denemiştir Türkçe karekterleride tanıyor harika çalışıyor En küçük yazılı kartvizitleri bile tanıyor
kutukak
Üye
güzel program bu programı bilgisayarda büyük çalışmamda kullanmıştım. Fine reader a rakip bir program alt yapı olarak sağlamdır. Açıkçası yüklenebilecek programlar arsında. Telefonunuzu tarayıcı olarak kullanmak isteyenlere 1 numara bir program.
dabbeturk
Üye
Ben 5800 da denedim biriki denemeyle güzel sonuçlar aldım.Bazı bilgileri birbirine karıştırabiliyor ama genel olarak harika bir program.Bir kaç düzeltme yaparak cok güzel kartvizitler kaydedebilirsiniz.
nghtstlkr
Üye
sertifika hatası veriyor n97 de. n yapmalı?
vahset44
Üye
türkçe desteği olması güzel. bu tür programların türkçe sıkıntısı oluyo genelde. paylaşım için teşekkürler.
Godfather
Üye
Saolasın
timeout
Üye
Bende 1 günlük deneme sürümünden sonra kod istedi bir türlü açamıyrum programı.Yardımcı olabilecek var mı?
dabbeturk
Üye
5800 da denenmiştir.Kesinlikle harika bir şey kartvizit beyaz zemin olduğunda tam başarı sağlıyor.Paylaşım için teşekkürler.
hocam bir şey sormak istiyorum....bu programda herhangi bir kitabın sayfasını çekip bize text veya office dosyası şeklinde kaydetme gibi bir özelliği var mı?
hocam bir şey sormak istiyorum....bu programda herhangi bir kitabın sayfasını çekip bize text veya office dosyası şeklinde kaydetme gibi bir özelliği var mı?