kim yazdıysa eline sağlık
Praetor Emekli Yönetici Salih' Alıntı: artık devir değişti, eşini sahipleneceksin, biraz sıkacaksın erkeklerin olduğu ortama sokmayacaksın, delikanlı adam yok artık.. Genişletmek için tıkla ... Bir gün dördümüz dolaşalım istersen Çok güzel bir yazı olmuş, paylaşanın da ellerine sağlık...
Salih' Alıntı: artık devir değişti, eşini sahipleneceksin, biraz sıkacaksın erkeklerin olduğu ortama sokmayacaksın, delikanlı adam yok artık.. Genişletmek için tıkla ... Bir gün dördümüz dolaşalım istersen Çok güzel bir yazı olmuş, paylaşanın da ellerine sağlık...
cepmatik Üye Konu Sahibi Hepinize yorumlarınız için tşk ler valla iyi ki paylaşmışım ilk önce korktum banlarım diye ama iyi ki açmış
Hepinize yorumlarınız için tşk ler valla iyi ki paylaşmışım ilk önce korktum banlarım diye ama iyi ki açmış
Neverex Üye cepmatik' Alıntı: Hepinize yorumlarınız için tşk ler valla iyi ki paylaşmışım ilk önce korktum banlarım diye ama iyi ki açmış Genişletmek için tıkla ... Niye banlasınlar ki?
cepmatik' Alıntı: Hepinize yorumlarınız için tşk ler valla iyi ki paylaşmışım ilk önce korktum banlarım diye ama iyi ki açmış Genişletmek için tıkla ... Niye banlasınlar ki?