Hiiçne oldu usta

Yani. Kalp kırmayalım değil mi?:dsorun değil bazen o kadar yazacağım şey oluyor ki sonra vazgeçiyorum
tabi ki kırmayalım kendi kendimizi yiyelim milletin kalbi niye kırılsın dimi ondan sonra neden hasta oldu , başı ağrıyor diye sorarlar
Yani. Kalp kırmayalım değil mi?:d
Haklısın Vallahi. Ne diyeyim?tabi ki kırmayalım kendi kendimizi yiyelim milletin kalbi niye kırılsın dimi ondan sonra neden hasta oldu , başı ağrıyor diye sorarlar

artık rutin oldu eskiden ne güzeldi ya dert yok birşey yok
Haklısın Vallahi. Ne diyeyim?![]()
Eskiler unutulur mu hiç?artık rutin oldu eskiden ne güzeldi ya dert yok birşey yok
eski tayfa bitti şimdi yenileri topluyoruz ne yapalım yenilikçi bir hayat unutmaya çalışıyoruz ama bir yere kadar 2 senelik çocuklar
Eskiler unutulur mu hiç?
Eski tayfa da yok zaten. Onlar da durumdan rahatsız zaten. Pek de gelmiyorlar.
Tadı kaçıyor yani artık.
Eskiler olmaz daha. Eskisi gibi olmaz. Kahvehane muhabbeti gibi oluyor biraz ama eskiden daha çok saygı var idi burada.eski tayfa bitti şimdi yenileri topluyoruz ne yapalım yenilikçi bir hayat unutmaya çalışıyoruz ama bir yere kadar 2 senelik çocuklar
ne diyeyim haklısın
Eskiler olmaz daha. Eskisi gibi olmaz. Kahvehane muhabbeti gibi oluyor biraz ama eskiden daha çok saygı var idi burada.

Hangi zamanın üyesisin bilmiyorum ama yanlış anlama söylediklerimi.ne diyeyim haklısın![]()
aslında 2007-2008 den beri bir türlü takipçinizim ama 2012 kasımdan itibaren spy ghost ile aranızdayım
Hangi zamanın üyesisin bilmiyorum ama yanlış anlama söylediklerimi.
Saygı duyduğum insanlardansın sen de.
Gerçek ile şakayı ayırt edebiliyorsun.
Kalp kırılır ve tamiri yapılır. Aykut mode activated.
rambo abi bu konu sakat cabuk cik burdan. burasi sakayi kaldirmaz. Konuyu dikkatli okumani tavsiye ederim.
usta senin gibi sakinini bulmak zor ya başkası olsa çoktaan
Teşekkür ederim Arkadaşım. Yerinde bir tespit.
Rambo! Seni severim dostum. Lakin yine de olmasın bu tür yorumlar..
Yabancıyım, pardon.![]()