aaaaaaaaaaaaaaaaa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
    Konu Sahibi
aaaaaaaaaaaaaaaaa
asdasdasd

--------------- Ekleme ---------------

yawff nasıl yapıyonuz şu anket işini beceremedim yaaa

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Anket açmak istiyorsan konu ekle butonuna bas konuya başlık gir sonra içerik yaz sonra da aşağıda anket açmak istiyor musunuz yazısı var onu işaretle ve yazının orada anketi aç veya konuyu aç butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam ona tıkla ... Sonra anketin içeriğini yaz kaç seçenekli cevap verilmesini seç soruyu yaz 2 seçenek belirlemişsen o seçeneklere de sıklari yaz ve Aç ... Çok basit aslında ... Cepten giriyorum bunu da cepten yazıyorum o yüzden pek yardımcı olamamış olabilirim ama biraz kurcala büyük ihtimalle yaparsın

jackalx_06

jackalx_06

Üye
Anket açmak istiyorsan konu ekle butonuna bas konuya başlık gir sonra içerik yaz sonra da aşağıda anket açmak istiyor musunuz yazısı var onu işaretle ve yazının orada anketi aç veya konuyu aç butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam ona tıkla ... Sonra anketin içeriğini yaz kaç seçenekli cevap verilmesini seç soruyu yaz 2 seçenek belirlemişsen o seçeneklere de sıklari yaz ve Aç ... Çok basit aslında ... Cepten giriyorum bunu da cepten yazıyorum o yüzden pek yardımcı olamamış olabilirim ama biraz kurcala büyük ihtimalle yaparsın

evet öyle ama konu aç dedikten sonra anket seçenekleri geliyor.:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Doğrudur abi çünkü tam aklımda degil :)

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
    Konu Sahibi
Eyvalah Enes kardeş İstersen anketime katıl :ehe çok teşekkür ederim
http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/anket-deneme-1-2-3-a-268508.html

Odysseus

Odysseus

Üye
beeeeeeeeeeeee :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Oldumuuuuu

lovestar

lovestar

Üye
öğrenmesende olurdu.başkaları gibi bu anket işinin cılkını çıkarmazsın umarım...

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
    Konu Sahibi
öğrenmesende olurdu.başkaları gibi bu anket işinin cılkını çıkarmazsın umarım...
yok yaa öğreneyim dedim öğrendim ama şimdi aklımda anket yapacak hiçbişey yok zaten ama güzel bişey bulursam yaparım heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt