[ a21a ] Doğum Gününüz Kutlu Olsun Nice Senelere :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
[ a21a ] Doğum Gününüz Kutlu Olsun Nice Senelere :))
Valla 44 Yaşında Yazıyor Ama Ben Hala inanamadım DOğrumu Doğru İse Doğum Gününüzz Kutlu olsun Nice Senelere :))

Nazy

Nazy

Üye
Doğum Gününüzü Kutlar Ailenizle, Sevdiklerinizle Mutlu Nice Yıllar dilerim:)

canturgay

canturgay

Üye
doğumgünün kutlu olsun ahmet abii...nice doğumgünlerine sevdiklerinle birlikte huzur ve mutlulukla..:)

:dance: :dance:

POWER

POWER

Üye
Ahmet abi ailenle beraber sağlıklı mutlu güzel yıllar dilerim ;)

Ozan

Ozan

Admin
Ahmet abicim :pasta:

Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol kazançlı yıllara daha.
Bizlerle, ailenle, sevdiklerinle.

Herşey gönlünce olsun. :icelim:

:dance:

Seni seviyoruz :walk:

FerreT

FerreT

Üye
Doğum gününüz Kutlu olsun :pasta:

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
doğum gününüz kutlu olsun:)

kurt bey

kurt bey

Üye
Doğum günün kutlu olsun ahmet abi. Allah Sağlıklı huzur dolu ve ailenle birlikde güzel bi ömür nasip etsin.

CEREN

CEREN

Üye
sağlıklı mutlu yıllar sevdiklerinizle:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Güzel, huzurlu, paralı yıllar diliyorum..Nice yaşlara nice yıllara adminim..saygıLar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ahmet abiciğim doğum günü kutlu olsun, nice senelere inşallah. :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Nice Mutlu Senelere Doğum Gününüz Kutlu Olsun

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara :)

omayra

Üye
Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara, nice mutlu yaşlara, sevdiklerinizle huzur ve mutlulukla :)

ouSahin

ouSahin

Üye
Ahmet abim dogumgünün kutlu olsu ailenle ve sevdiklerinle huzurlu mutlu saglıklı seneler geçirmen dilegiyle:)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Dogum gunun Kutlu olsun abi nice iyi senelere ...

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Herkese çooook teşekkür ederim... Bugün tam 43 yaşımı bitirdim....

Sizden yaşça büyük birisi ile karşılaştığınızda konusu geldimi şu laf ile bazen karşılaşırsınız... '' gençliğinizin yaşınızın kıymetini bilin''

ne demektir ki bu..? yaşın kıymetini bilmek için havayi fişekmi patlatmak lazım.. yoksa gidip bir barda kutlamamı lazım... ?

Tabii ki değil.. Ben; bana da yıllar önce söylenmiş bu sözlerin kıymetini şimdi anlıyorum.... Yaşınızın kıymetini bilin derken bu yaşta olduğunuzun farkına varın.. denmek isteniyor.. genç olduğunuzun farkına varın... bunun huzurunu yaşayın.. bir daha bugünü yaşamıyacağınızı bilin.... umutlarınızı ertelemeyin... ideallerinizde cesaretli olun.. siz siz olun hiç bir zaman '' keşke'' diyeceğiniz şeyler yapmayın.. çünki imzamda da dediğim gibi ;

Hayat; aslında biz planlar yaparken geçen o zamanların ta kendisidir...

Maxicep' teki tüm kardeşlerim için ben de mutluluk, sağlık, ve bol bol kazançlı esenlik dolu uzun ömürler diliyorum... :)

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi

Sizden yaşça büyük birisi ile karşılaştığınızda konusu geldimi şu laf ile bazen karşılaşırsınız... '' gençliğinizin yaşınızın kıymetini bilin''

ne demektir ki bu..? yaşın kıymetini bilmek için havayi fişekmi patlatmak lazım.. yoksa gidip bir barda kutlamamı lazım... ?

Tabii ki değil.. Ben; bana da yıllar önce söylenmiş bu sözlerin kıymetini şimdi anlıyorum.... Yaşınızın kıymetini bilin derken bu yaşta olduğunuzun farkına varın.. denmek isteniyor.. genç olduğunuzun farkına varın... bunun huzurunu yaşayın.. bir daha bugünü yaşamıyacağınızı bilin.... umutlarınızı ertelemeyin... ideallerinizde cesaretli olun.. siz siz olun hiç bir zaman '' keşke'' diyeceğiniz şeyler yapmayın.. çünki imzamda da dediğim gibi ;

Maxicep' teki tüm kardeşlerim için ben de mutluluk, sağlık, ve bol bol kazançlı esenlik dolu uzun ömürler diliyorum... :)

SAğolasın Abi Duygulandırdın Bizi :utan

CEREN

CEREN

Üye

çok güzel yazmışsınız gercekten genclik gibisi olmuyor hayat kısa :(

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Doğum günün kutlu olsun abicim. :) Sevdiklerinle beraber sağlıklı ve mutlu nice yıllara. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt