A.V.A "Alliance of Valiant Arms"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
--Usta--

--Usta--

Üye
    Konu Sahibi
A.V.A "Alliance of Valiant Arms"
Evet arkadaşlar burası AVA oynayanların buluşma noktası olsun..AVA dan kısaca bahsetmek gerekirse AVA Online dünyanın en kaliteli online FPS oyunudur (combat arms yanında CS gibi kalır)..

SINIFLAR
Point Man : Yakın çatışmalarda olduça iyidirler ve kısa mesafeli (kısa namlulu) silahlarıyla oldukça hızlı koşma yeteneği vardır.
Rifle Man : Uzun namlulu silahlarıyla düşmana adeta ölüm saçarlar.Defans oranı yüksektir ve takım oyunlarında yeri çok büyüktür.
Sniper : Düşmanların korkulu rüyası sniper lar kullanmayı bilindiğinde adeta ortalığı kaos alanına çevirebilir.Çok uzun mesafeli silahlarıyla düşmanı gördüğü an affetmez.Ayrıca manuel ve yarı otomatik sniper larla donatılabilirler.Manuel sniperler duran hedeflerde , Yarı otomatikler ise hareketli hedeflerde oldukça etkilidir.Bu kadar avantajının yanında dezavantejı ise defansının düşük olmasıdır.

SİLAHLAR
AVA online da silah çeşidi oldukça boldur..Silah çeşidinin bol olması yanında ayriyetten silah modifikasyon işlemide mevcuttur.Böylece her silahı kendi istediğiniz gibi bir ölüm makinasına çevirme şansınız vardır.

SENARYOLAR , MODLAR , MAPLAR , EKİPMANLAR ...vs.vs.vs.
Arkadaşlar oyunu içeriği çok geniş.O yüzden ben burda herşeyi yazamam.Yazmaya kalksam 2 gün sürer vallaha :d:

Evet arkadaşlar çok yüzeysel olarak bir oyun tanıtımı yaptım..
Oyunu oynayanlar ve oynamak isteyenler gerekli bilgi imzamda mevcuttur :oke:

NOT: Arkadaşlar konu kesinlikle bana ait olup hiçbir yerden alıntı yapılmamıştır.:oke:

ozkan1979

ozkan1979

Üye
arkadaşım ben oynamak istiyorum ingilizcem yok zorlanırmıyım menülerde oyundan biradaha bahsedermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...