A Milli Takımımız çeyrek finalde Hırvatistan karşısında ne yapar?

Sponsorlu Bağlantılar

Tahmininiz ?

• Türkiye kazanır

Kullanılan: 19 76.0%
  • Berabere biter

Kullanılan: 4 16.0%
  • Hırvatistan kazanır

Kullanılan: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
A Milli Takımımız çeyrek finalde Hırvatistan karşısında ne yapar?
Art arda büyük başarılar yakalayan Türk Milli Takımımız, sizce Hırvatisyan karşısında ne yapar ?

Ben bu inanç, çaba ve azim ile, Hırvatistan' ı da geçeceğimizi düşünüyorum.

Tek yapmamız gereken, her zaman malup duruma düşmüşken harcadığımız eforu, maçın başından sonuna kadar harcamak.

İnşallah seni daha iyi yerlerde göreceğiz Milli Takım !

Hırvatistan da nedir .. ? :dry:

xkadir61

xkadir61

Üye
bu hızla finale kadar gideriz inşallah.

1980ece

1980ece

Üye
bu akşamki performanstan sonra inşallah hırvatlarıda yeneriz

Yasminozz

Yasminozz

Üye
alırız o maçıda.... ;) inşallah.... :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Berabere biter. Adamlar çok hızlı davranıyorlar. Sarkmalarla bizi zora düşürürler gibi.

kurt bey

kurt bey

Üye
bu gece eğlenip coşalım ama sabahdan itibaren takımın ayakları yere basmalı. Fazla havayla girersek dağıtırlar bizi. Hırvatlar boş takım değil. İnancımız tam inşallah galip gelir balkanlardan orta asyaya ,afrikaya kadar 3 kıtada sevinç dalgası oluştururuz birkez daha

yusufucan

yusufucan

Üye
Valla finale Kadar Gitmemizi İstiyorum ama Hırvatlarda güçlü sonuçta berabere biter Diye düşünüyorum..

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
Valla finale Kadar Gitmemizi İstiyorum ama Hırvatlarda güçlü sonuçta berabere biter Diye düşünüyorum..
berabere bitme durumu yokki 2 takımdan biri tur atlaycak bu da türkiye olacak

Nazy

Nazy

Üye
Normal Kadromuzla Çıkamayacağız:(
Ama yinede Türkiye nin Çeyrek Finalle Yetineceğini sanmıyorum:)

kyoman

kyoman

Üye
Fatih Terimin iyi bir kadro çıkarmasına bağlı bence 2. yarı yaptığı değişiklikler sonucu galibiyeti aldık.Arda her 2 kanatada koşturuyordu ama Kazım Kazım oyuna girmesiyle Ardanın tek kanattan performansı daha ii oldu..
Neyse gene 1 -2 yer arkasından 3 - 4 atarız ..

canturgay

canturgay

Üye
bu anketlere hep berabere şıkkını işaretledim hep kazandık o yüzden yine berabere diyorum.mantık tan çok.uğur oldu ama olsun:)

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Türk Milli Takımımızın performansı her ne kadar iyi olsada kadro, teknik ve profesyonel oyun tarzı bakımından çeklerden daha zayıf....buna rağmen üstün bir çaba ile çekleri yenmeyi başaran takımımızı tebrik ediyorum...yinede bu oyun yetersiz kalabilir takım işi hep son ana bırakırsa hırvatlar ters tepebilir zaten çok ters bir takım olup(elemelerde de favori takımımdı) finale kadar hollanda ile gider dediğim takım hem ingilizleri saf dışı bıraktı hemde almanları hüsrana uğrattı....böyle bir takımı direkt olarak yeneriz demek şaçma olur aynı şekilde hollanda takımı da dünya kupası sahibi ve finalistini yenerek final için adı geçen ülkeler arasında....her şeye rağmen yüreğimiz, desteğimiz TÜRK MİLLİ FUTBOL TAKIMIMIZIN YANINDA..!!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yüreğimizi koyarsak yine kazanırız;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
aurelo yok volkan malum emre belözoğlu sakat nası yapacak bilmiyorum ama fatih terim bu işin üstesinden gelecektir ben kazanacaz diyorum inanıyorum

mservank

mservank

Üye
hiç umudum yok ama inşallah yine utandırır milli takım beni

karides

Üye
Kimse milli takımımızı küçümsediğimi düşünmesin lütfen. Ama biraz reailst düşünüldüğünde, dün kötü bir teknik direktör (Brückner) ile koca bir takımın nasıl çuvalladığını izledik hep beraber. İkinci yarı da yürüyen KOHLER yerine Milan Baros'u oyuna alsaydı; defansın sol kanadının çöküşünü bizim gibi izlemeyip, önlem alsaydı bu maçı kazanmamız çok ama çok zor olacaktı. Şimdiden söyleyeyim, bilen bilir; BİLİÇ (Hırvatların Teknik direktörü) bizim Fatih Terim'e çok benzer motivasyon yönünden. Çok iyi motive eder futbolcularını ve futbolcularının maça çıkarken yüz ifadelerinden anlarsınız hırslarını. Biliç'in Fatih Terim'den fazlası da şudur: Stratejisi çok iyidir ve oyunu çok çok iyi okur. Yani karşımızda bu sefer çok iyi bir teknik direktör var arkadaşlar.
Yine de dualarımız milli takımla olacak; kim bilir, belki de bu sefer o dualar PLETİKOSA'nın başını döndürüverir ve top elinden kaçarak, Nihat'ın önüne düşürüverir. "Hadi canım" demeyin sakın; dün topu elinden kaçıran kalecinin, antremanda bile topu sektirmediği rivayet olunur. İnanın, o top ancak dualarla o adamın elinden kaymıştır.

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bence de yüreğimiz ve azimi yine sahaya dökebilirsek alırız.Milli takımımız hiç boş değil ama uyum ve tecrübe olarak eksiğiz.Bunu da kısa sürede kapatabiliriz diye düşünüyorum.

enes6128

enes6128

Üye
hırvatistan takımı güçlü ama biz yeneceyiz insaallah icimden oyle geciyo

.::ELEKTRİK::.

.::ELEKTRİK::.

Üye
bunlarıda yıkacağız."EURO BE TÜRKİYE KİM TUTAR SENİ".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt